Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mezi Novou Vsí a Prachaticemi se střílelo do černého na konci poločasů

úterý, 25. srpna 2020, 10:01ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nová Ves – Na úvod nového ročníku I. A třídy a po dlouhé době bez mistrovského zápasu přijeli k ostrému zápasu do Nové Vsi fotbalisté Tatranu Prachatice. A hned to byl zápas se vším všudy.

 

Stachy promrhaly náskok 3:1, neuhlídaly třígólového pendla Hocha

úterý, 25. srpna 2020, 09:43ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Stachy – Domácí se k prvnímu střetnutí sezony nesešli v ideální sestavě a na hřiště museli zaskočit 15letý Lutovský a veterán Kraml. Béčko Oseka naopak přijelo s několika hráči A týmu.

 

Marné čekání na gól. Veselí a Nemanice si rozdaly po bodu

úterý, 25. srpna 2020, 08:54ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí – První utkání v nové sezóně nenabídlo divákům příliš kvalitní podívanou. Veselská Lokomotiva se rozešla bez gólů s Nemanicemi.

 

Vimperku zajistil tři body nad Kaplicí kapitán Vondrášek

úterý, 25. srpna 2020, 08:14ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Vimperk – V neděli odpoledne se mistrovského zápasu dočkali po dlouhé době i fotbalisté Vimperka a Kaplice. Ten vůbec poslední odehráli vloni v listopadu právě proti sobě. Šumavan „tehdá“ zvítězil 3:1.

 

I. B třída: Exdivizní Čížová zahájila porážkou. Loučovice srovnávaly v 93. minutě

pondělí, 24. srpna 2020, 12:35ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Výborně vykročil do sezony jeden z favoritů soutěže SK Čkyně. Na domácím trávníku porazil nováčka Bavorov hattrickem Josefa Fiedlera. Nově složený tým exdivizní Čížové nestačil v úvodním střetnutí na Planou nad Lužnicí, která...

 

I. A třída: Lišov naložil po přestávce Ševětínu, derby v Olešnici zhlédlo 460 diváků!

pondělí, 24. srpna 2020, 10:13ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj - Oba nováčci vstoupili do I. A třídy nerozhodnými výsledky. Netolice vybojovaly cenný bod v Semicích, Strunkovice se musely doma spokojit remízou s Velešínem. Jinde se na úvod soutěže góly šetřilo, v pěti zápasech nepadl žádný ze...

 

Žižkov potvrdil roli favorita a veze si z Tábora vítězství

pondělí, 24. srpna 2020, 09:54Články2. liga
 

Tábor – Los úvodního kola Fortuna Národní ligy přisoudil pro vracejícího se nováčka FC MAS Táborsko těžkého soupeře: Viktorku Žižkov.

 

KP: Dražice rozstřílely Blatnou, Olešník vyšel naprázdno v Jankově

neděle, 23. srpna 2020, 21:31ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Po devíti měsících se dočkala restartu nejvyšší jihočeská soutěž. V premiéře nového ročníku se více dařilo domácím celkům, venku dokázal zvítězit jen Č. Krumlov v Třeboni. Nováček Týn sehrál v utkání dvou rozdílných poločasů...

 
Reklama