Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Futsalisté Absolutu budou hájit domácí neporazitelnost proti Kladnu

čtvrtek, 25. listopadu 2021, 15:34Články
 

Futsalové soutěže minimálně prozatím, byť za zpřísněných hygienických podmínek, pokračují a na programu 2. Futsal ligy západ je 10. kolo. V něm domácí Absolut přivítá v pátek 26. 11. 2021 od 20.30 hod. v českobudějovické Sportovní hale FK Kladno.

 

Trenér Miloslav Brožek míří do Slavie Praha

středa, 24. listopadu 2021, 17:25Články2. liga
 

Trenér A týmu FC MAS Táborsko Miloslav Brožek po skončení podzimní části Fortuna: Národní ligy zamíří do Slavie Praha. Informaci potvrdil ředitel klubu Josef Holub.

 

Dynamo končí v poháru, na penalty postoupila Olomouc

úterý, 23. listopadu 2021, 22:31Články1. liga
 

České Budějovice – Sedmý postupující do čtvrtfinále domácího poháru vzešel z úterního souboje českobudějovického Dynama a Sigmy Olomouc, který nerozhodlo ani prodloužení a vítěze určily až pokutové kopy.

 

KP: Střelcům vládne krumlovský Růžička. Kdo byl nečastějším sběratelem karet?

úterý, 23. listopadu 2021, 19:02ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Než se vrhneme na hodnocení podzimní poloviny mistrovské sezony, ohlédneme se za čísly z krajského přeboru. Nejpilnějším dodavatelem gólů byl krumlovský David Růžička, nejvíce žlutých karet nasbírala dvojice Dominik Dumbrovský z...

 

Táborsko si připsalo třetí „plichtu“ v řadě, bod přivezlo ze Žižkova

pondělí, 22. listopadu 2021, 20:25Články2. liga
 

Praha – A tým FC MAS Táborsko si po utkání v Praze na Žižkově připsal ve Fortuně: Národní lize další bod, a to po bezbrankové remíze ve venkovním duelu se Žižkovem. Táborsko má teď šňůru tří remíz za sebou.

 

Písek prohrál, jinak příprava splnila účel

sobota, 20. listopadu 2021, 10:55Články3. liga
 

Fotbalisté Písku pokračují i po skončení podzimní části třetí ligy v tréninkovém procesu. Přípravu si zpestřují přátelskými zápasy a v pátek si zahráli proti béčku pražské Dukly.

 

Soutěž o vstupenky na pohár s Olomoucí

sobota, 20. listopadu 2021, 09:39Články1. liga
 

Po reprezentační přestávce se fotbalisté Dynama Č. Budějovice poprvé představí svým fanouškům v úterním pohárovém střetnutí se Sigmou Olomouc. Čtenáři Jihočeského fotbalu mohou soutěžit o 2 x 2 vstupenky.

 

Nová covidová opatření oddálila start českobudějovické sálovky. Pokračování je na klubech

pátek, 19. listopadu 2021, 20:20Články
 

Vzhledem k současným vládním opatřením týkajících se podmínek účasti na sportovních akcích, které mají za následek úbytek registrovaných hráčů pro tuto sezonu, rozhodl organizátor soutěží následovně:

 

Béčko „ševců“ a jeho slavné dny

čtvrtek, 18. listopadu 2021, 17:54ČlánkyHistorieKrajský přebor - 5. liga
 

V ročníku 2007/2008 se na Soukeníku v Sezimově Ústí poprvé hrála ČFL. Jako nováček si Spartak zajistil v konečné tabulce znamenité druhé místo za vítěznou a postupující Spartou Praha B. Ale pozor! Ještě lépe si v téže sezóně vedlo „bengo“, neboli...

 

Přípravky a školička: Rozdíly a co mají společného

středa, 17. listopadu 2021, 15:55ČlánkyMládež
 

České Budějovice - V dalším dílu článků věnovaných přípravkovým kategoriím nám šéftrenér přípravek Akademie Mgr. Rostislav Helštýn vysvětlí rozdíly a shody s výchovou dětí ve Školičce a následně v přípravkách.

 
Reklama