Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

PCO s předstihem obhájilo titul

pondělí, 14. února 2022, 09:44Články
 

České Budějovice - O vítězi českobudějovické ligy sálového fotbalu je rozhodnuto. Na závěrečném turnaji už se bude rozhodovat jen o umístění na dalších příčkách.

 

Písek si spravil chuť po vysoké výhře nad účastníkem krajského přeboru

neděle, 13. února 2022, 11:31Články3. liga
 

Písek - Přesně tohle už písečtí fotbalisté potřebovali jako sůl. Po posledních nezdarech v přípravných utkáních si v sobotu dopoledne spravili chuť, když účastníkovi středočeského krajského přeboru Komárovu nasázeli sedm gólů, aniž by inkasovali.

 

Jaromír Plocek bude u týmu Vodňan pokračovat i na jaře

pátek, 11. února 2022, 20:52ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Vodňany - U fotbalistů Vodňan bude i nadále pokračovat trenérské duo Petr Hrnčíř a Jaromír Plocek. Plocek měl přitom ve Vodňanech působit jen do konce podzimu, s klubem se ale domluvil na spolupráci i v jarní části sezony.

 

Meteor Tábor ulovil cenný skalp divizního Jindřichova Hradce

středa, 9. února 2022, 11:04ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Borovany - První přípravný zápas sehráli fotbalisté Meteoru Tábor proti diviznímu celku, kterým byl Jindřichův Hradec. Utkání, které bylo rozděleno na tři části po třiceti minutách, se odehrálo v Borovanech na umělé trávě, kde bylo mužstvo od...

 

Léta letí, od titulu dorostenců Igly Č. Budějovice uplyne 50 let

středa, 9. února 2022, 09:24ČlánkyHistorie
 

České Budějovice - Asi málokdo si vloni v srpnu uvědomil, že uplynulo už padesát let od chvíle, kdy na tomto stadionu (přesněji na tom starém s dřevěnou tribunkou, za níž byla střelnice) odehrál svá první dvě utkání nováček dorostenecké ligy,...

 

Strakonice v přípravě podlehly Katovicím o tři góly

pondělí, 7. února 2022, 21:11Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Strakonice - V plné přípravě na jaro jsou už i fotbalisté Junioru Strakonice a také divizních Katovic. Ve vzájemném přátelském utkání se projevila větší kvalita hostujícího celku, který ve Strakonicích vyhrál 5:2.

 

Střelecký den Benáta, Zmijozel zamířil do jiné haly

pondělí, 7. února 2022, 19:58Články
 

České Budějovice - Nadstavbová část zahájila úvodními turnaji v tělocvičnách na Hluboké a Na Sádkách, v nichž se neuskutečnil jeden zápas, neboť Zmijozel dorazil do jiné haly a přesun do začátku svého prvního utkání nestihl.

 

Táborsko podlehlo mladíkům Ostravy 1:3. Matoušek po zranění naskočil do hry

neděle, 6. února 2022, 18:28Články2. liga
 

Sezimovo Ústí - Podruhé krátce za sebou se A tým FC MAS Táborsko střetnul s Baníkem Ostrava B. Na umělce v areálu Soukeník hosté vyhráli 1:3, všechny góly padly po přestávce. Jedinou branku Táborska vstřelil Plachý.

 

Dynamo se rozešlo se Spartou smírně po bezbrankové remíze

neděle, 6. února 2022, 16:41Články1. liga
 

České Budějovice - První zápas po zimní přestávce a hned souboj s jedním z aspirantů na titul. Všechny oči jihočeských fotbalových fanoušků směřovaly na tenhle zápas a už před zápasem bylo nejen z fanoušků, ale i samotných hráčů cítit, že je tu...

 

Kaplický Lesňák dal Olešníku za poločas čtyři góly. Naskočil i domácí trenér Chlumecký

neděle, 6. února 2022, 10:09ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Stará Hlína - K dalšímu přípravnému zápasu zavítali Kapličtí na umělou trávu do Staré Hlíny, kde poměřili své síly s dalším týmem z nejvyšší krajské soutěže. Po Jankovu si tentokráte zahráli s Olešníkem.

 
Reklama