Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vedení FC MAS Táborsko vypsalo pro hráče prémie, pokud skončí ve druhé lize do 6. místa

středa, 2. března 2022, 10:55Články2. liga
 

Táborsko – S řadou zásadních změn vstoupí FC MAS Táborsko do jarní části sezony 2021/22. Klub jako takový se v létě 2022 hodlá s největší pravděpodobností zbavit firmy MAS ve svém názvu.

 

Pomoc dětem zasažených válkou na Ukrajině

úterý, 1. března 2022, 18:18Články
 

FC Písek pomůže všem dětem, které musely opustit Ukrajinu a našly své nové domovy v Písku a okolí. Nabízí jim nejen možnost bezplatného tréninku s mládežnickými celky, ale také zajistí veškeré sportovní vybavení.

 

Rozlet Spartaku Kaplice v přípravě nezastavili ani Lheničtí

pondělí, 28. února 2022, 16:56ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Prachatice - K dalšímu střetnutí zavítali Kapličtí do Prachatic. Soupeřem jim byl lídr béčkové skupiny I. B třídy ze Lhenic.

 

Písek uhrál na hřišti druholigové Příbrami solidní remízu

sobota, 26. února 2022, 21:43Články3. liga
 

Příbram - Pro druholigovou Příbram to byla generálka na start jarní části F:NL. Písek dokázal po přestávce v rychlém sledu otočit skóre dvěma góly, Středočeši pět minut před koncem vyrovnali na 2:2.

 

Generálku Táborska rozhodly dva rychlé góly

sobota, 26. února 2022, 21:30Články2. liga
 

Sezimovo Ústí - Už za týden bude hrát A tým FC MAS Táborsko první letošní mistrovský zápas ve Vlašimi. K poslednímu přípravnému utkání si pozval do areálu Soukeník třetiligový SK Benešov.

 

Nový kondiční trenér Ondřej Hamada: Práci v Táborsku primárně považuji za obrovskou výzvu!

pátek, 25. února 2022, 16:51Články2. liga
 

Táborsko - Realizační tým FC MAS Táborsko posílil mladý, ambiciózní kondiční trenér Ondřej Hamada původem ze severních Čech. "Jsem spokojený a natěšený do práce," svěřil se mj. v prvním rozhovoru.

 

Absolut se po měsíci vrací domů, přivítá Teplice

čtvrtek, 24. února 2022, 11:10Články
 

České Budějovice - Po měsíční pauze vyplněné třemi neúspěšnými výlety na sever Čech se futsalisté Absolutu konečně představí před svými fanoušky. Předposlední domácí utkání sehrají tento pátek v českobudějovické Sportovní hale od 20:30 hod....

 

V červenci se uskuteční brankářský kemp Jiřího Prokeše ve Strakonicích

středa, 23. února 2022, 21:22ČlánkyMládež
 

Po dvouleté odmlce uspořádá Brankářská škola Jirky Prokeše ve Strakonicích 4. ročník mezinárodního brankářského kempu pro děti a mládež. Kemp proběhne od pátku 1. července do pondělí 4.7. na hřišti TJ Junior.

 

Lom triumfoval na zimním turnaji v Kamenici

středa, 23. února 2022, 20:57Články4. liga
 

Fotbalisté Lomu ovládli turnaj v Kamenici nad Lipou. Nejprve porazili v utkání hraném na 2 x 30 minut vedoucí celek krajského přeboru Vysočiny Speřice 2:1, ve finále pak Sokol zdolal pořádající Kamenici 5:3. Finálový duel se hrál na 2 x 40 minut.

 

Táborsko posílilo trio hráčů z Dynama České Budějovice v čele s Petrem Javorkem

středa, 23. února 2022, 13:25Články1. liga
 

Táborsko - Po odchodech hráčů Marka Ichy (Slavia) a Jiřího Bouly (Baník) bylo zřejmé, že v druholigovém A týmu FC MAS Táborsko chybí střední záložníci. Vedení klubu pracovalo na tom, aby se tyto mezery v kádru podařilo zacelit. Nejprve byl...

 
Reklama