Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sumář divize: Lom přehrál v derby Katovice. Český Krumlov ani Soběslav neuspěly

neděle, 11. září 2022, 14:35Články4. liga
 

Čechy - Pro jihočeské fanoušky byl hlavním magnetem 6. kola divize duel mezi Lomem a Katovicemi. Lom minule pod staronovým trenérem Lukášem Zemanem opět zabral, Katovice přijeli do Tábora na Svépomoc v roli vedoucího celku tabulky. Lom potvrdil...

 

KP: Jindřichův Hradec je novým lídrem soutěže. Osek s novým trenérem remizoval s Hlubokou

neděle, 11. září 2022, 13:35ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj - Díky výhře v Semicích se fotbalisté Týna nad Vltavou posunuli do nedělního odpoledne na druhé místo tabulky. Prachatický Tatran bojuje, na první body však stále čeká. Ve Strakonicích bojoval až příliš, a to ho zřejmě stálo body,...

 

Přijeli jen v sedmi. Po dvaceti minutách byl konec!

neděle, 11. září 2022, 11:52ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Velkou ostudu si v sobotu uřízl fotbalový klub z Trhových Svinů. Oddíl, ve kterém A mužstvo hraje čerstvě v krajském přeboru, nedal pro utkání béčka v Roudném do kupy ani základní jedenáctku!

 

Roudné poprvé doma za tři body. Nové Vsi uštědřilo bůra

neděle, 11. září 2022, 11:07ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Fotbalisté Roudného zvítězili ve 4. kole I. A třídy na Doprastav stadionu bez větších potíží nad Novou Vsí 5:0. Po poločasovém čtyřgólovém náskoku už toho ve druhé půli k vidění z obou stran moc nebylo.

 

Chýnov si otevřel střelnici, Nemanicím nasázel devítku

neděle, 11. září 2022, 10:44ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nemanice – Doslova střelnici si otevřeli chýnovští fotbalisté ve 4. kole I. A třídy, skupiny B. V Nemanicích zvítězili 9:0 a pozvali své fanoušky na šlágr kola příští neděli 18. 9., kdy se od 16.30 hodin střetnou na domácím hřišti s vedoucím...

 

Protivín uspokojily jen body, hra už méně

neděle, 11. září 2022, 10:17ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Protivín – Domácí celek hostil poslední Dražice a opět potvrdil, že na vlastním hřišti U Obory se mu nadmíru daří. Soupeře z chvostu tabulky porazil 3:0 a stoprocentně bodoval i ve třetím domácím střetnutí.

 

Korešova trefa v závěru prolomila černou šňůru

sobota, 10. září 2022, 20:40Články3. liga
 

Písek po třech vysokých porážkách v řadě udržel v sobotním dopoledni s Motorletem čisté konto a připsal si důležité tři body za vydřené vítězství 1:0. V obraně si odbyl premiéru táborský host Musa Itopa.

 

Divizní Soběslav odhlásila béčko z I. B třídy, černé mraky se drží nad Nemanicemi

sobota, 10. září 2022, 09:46ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Krajské soutěže mají od posledního zasedání STK na kraji o jednoho účastníka méně. Zástupci Spartaku Soběslav zaslali sdělení, že kvůli nedostatku hráčů odhlašují B-týmu mužů z I. B třídy.

 

Obranu Písku vyztuží táborský Musa Itopa

pátek, 9. září 2022, 18:24Články3. liga
 

Písek – I s novou posilou jsou v sobotu připraveni vyběhnout k dalšímu zápasu fotbalisté FC Písek. V 10.15 nastoupí na domácím trávníku proti Motorletu Praha a v základní sestavě by se měl objevit i africký obránce Musa.

 

Pět gólů v jednom utkání, to už tu dlouho nebylo. Dominik Dumbrovský je Mužem kola

pátek, 9. září 2022, 10:45ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Týn nad Vltavou - Fotbalistům týnské Olympie se v poslední době daří. Olympie se prezentuje výbornou kolektivní hrou, za povšimnutí ale stojí i některé individuální výkony. V minulém kole si vysloužil ocenění od redakce Jihočeského fotbalu Maksym...

 
Reklama