Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Bezgólová remíza s Islandem na Střeleckém ostrově stačila jednadvacítce k postupu na Euro

středa, 28. září 2022, 07:11Články
 

Baráž o postup na Euro 2023 do Rumunska a Gruzie skončila pro české mladíky úspěšně. Po vítězství 2:1 na Islandu uhráli v odvetě na stadionu Dynama v Českých Budějovicích bezgólovou remízu a po závěrečném hvizdu si užili velké oslavy.

 

Ohlasy, sestavy, fakta a nejlepší hráči v 8. kole krajského přeboru

úterý, 27. září 2022, 15:08ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Tahákem uplynulého kola byl nerozhodná partie Olešníku s rezervou Táborska. V utkání dvou rozdílných poločasů Olešničtí dvakrát překonali po přestávce sparťana Kotka, stačilo to na remízu 2:2. Stejným výsledkem se rozešly vedoucí...

 

V utkání Kaplice s Blatnou vytáhl sudí devět žlutých a dvě červené karty

úterý, 27. září 2022, 13:31ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice – Po mnoha a mnoha letech došlo na vzájemné utkání kaplického Spartaku s Blatnou. Bylo to v rámci šestého kola oblastní I. A třídy.

 

Duel tabulkových sousedů se proměnil v jasnou partii

úterý, 27. září 2022, 10:55ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Vimperk – V šestém kole zajížděli hráči Nové Vsi do dalekého Vimperka. Oba soupeři na tom byli bodově stejně a potřebovali body do tabulky.

 

Chýnovští fotbalisté vezou velice cenné body z Dačic

pondělí, 26. září 2022, 22:11ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Dačice - V dalším mistrovském utkání zajíždělo chýnovské mužstvo k nejvzdálenějšímu soupeři, kterým jsou v této sezoně Dačice. Fotbalisté Dačic podávají v podzimní části soutěže velmi dobré výkony a odměnou Chýnovským za dalekou cestu byly tři...

 

Hokej, fotbal, florbal. Studentům VŠTE začíná nová sezona v univerzitních ligách

pondělí, 26. září 2022, 20:16ČlánkyUniverzitní liga
 

Hned tři sportovní týmy budou letos reprezentovat českobudějovickou VŠTE v univerzitních ligách, a to ledního hokeje, fotbalu a florbalu.

 

Protivín vedl o dva góly, o výhru se ale musel obávat až do konce

pondělí, 26. září 2022, 11:49ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Protivín - V Protivíně viděli diváci dramatické utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním byli lepší domácí, dali dvě branky a třetí visela na vlásku, ve druhé hru ovládl Rudolfov, snížil a domácí se obávali o vítězství až do konce.

 

KP: Olešník potřetí v řadě nevyhrál. Za tři body podruhé za sebou uspěly Dražice

neděle, 25. září 2022, 13:39ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj - Ve šlágru 8. kola krajského přeboru dotáhl Olešník dvougólovou ztrátu a s Táborskem B remizoval 2:2. Velmi dobrou formu potvrdila Hluboká, která v souboji nováčků vyhrála v Trhových Svinech. Krize Prachatic dál přetrvává, na půdě...

 

Sumář divize: Souboj nováčků vyzněl pro krumlovský Slavoj. Lom v okresním derby nestačil na Soběslav

neděle, 25. září 2022, 11:26Články4. liga
 

Čechy – Magnetem divizního víkendu bylo nedělní ostře sledované derby mezi Sokolem Lom a Spartakem Soběslav, které vyznělo lépe pro hosty. Soběslav poprvé v sezoně zabodovala na hřišti soupeře. V dalších dvou duelech Katovice nezvládly první...

 
Reklama