Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nemohu upřít snahu, ale na Strunkovice to nestačilo, říká lhenický Ivo Čech

 
čtvrtek, 11. května 2023, 11:50

Lhenice – V úterní dohrávce 18. kola I. A třídy, skupiny A, se střetly dva celky z opačných pólů tabulky. Předposlední Lhenice hostily Strunkovice, které se předchozími bodovými ztrátami propadly na třetí místo. Lheničtí pořadatelé zaslouží pochvalu za živé vysílání zápasu na klubovém Facebooku.

Ivo Čech (trenér Lhenic): „Když vidím v jakých sestavách hrají odložené zápasy naši soupeři, tak..., no, realita, ale těžké se s tím srovnat. Děkuju opět starším klukům, kteří byli k zápasu připraveni, a věřím, že pomohou i v sobotu. Jinou cestu nemáme.
Zápas se Strunkovicemi, které také počítají v současné době nějaké absence, rozhodl asi první gól hostujícího Žurka již ve třetí minutě, který to sice hezky trefil, ale opět jsme mu k té situaci pomohli naší chybou. My mohli vzápětí vyrovnat z gólovky Pokorného, ale ten hostující branku přestřelil.
Potom to asi pro diváky moc záživné nebylo, šance se nerodily, hosté vyčkávali a naše snaha k nebezpečným situacím nevedla.
Druhý poločas probíhal tak, jak první končil, my tam měli po závaru jedno břevno, hosté vyloženou příležitost chycenou brankářem Plojharem a k tomu přidali druhou branku Kochmou, kterému do zřejmě ofsajdové pozice předložil míč opět Žurek. Nemohu upřít snahu, ale ta byla bohužel málo, na Strunkovice to nestačilo.“

SK Lhenice – Blaník Strunkovice 0:2 (0:1)

Góly: 4. Žurek, 65. Kochma. Rozhodčí: Izugrafov - Tomaň, Pánek. ŽK: 3:3. Diváků: 80.

Lhenice: Plojhar – Kiš Dom., Beran, Janošťák (63. Pilát), Jedlička – Jirkovský, Prenner P., Máčl (83. Muška), Pokorný (72. Sura) – Vincik, Mahák.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Klein