Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V jarní premiéře u Malše se zrodil rekordní výsledek. V derby řádil Kadlec

 
pondělí, 28. března 2022, 17:37

Roudné - Do fotbalového jara vstoupil A-tým Malše ve velkém stylu. Nejbližšího soupeře z Nové Vsi vyřídil jedenácti góly, půltucet zařídil sám Viktor Kadlec, mezi střelce se zapsal proměněnou penaltou brankář Daniel Havlíček. Roudenští si připsali nejvýraznější vítězství v historii.

Minulé střetnutí skončilo smírně 2:2 a na hřišti to prvních dvacet minut vypadalo, že to nebude mít favorit jednoduché. Jenže pak proběhl do šestnáctky Kadlec, pohrál si s obránci a nekompromisně skóroval. Ve 26. minutě unikl po pravém křídle Goretki, zpětnou přihrávkou do vápna našel Kadlece a bylo to 2:0.

Dvě minuty před pauzou se po dlouhém Havlíčkově výkopu a chybě novoveského stopera dostal do samostatného brejku opět Kadlec. Kličkou debutujícímu brankáři Cábovi (přišel z Chvalšin) završil čistý hattrick.

Sotva se po přestávce začalo, trefil se parádně Kadlec. Ve 48. minutě se prosadil střídající Šrámek. Hosté působili odevzdaným dojmem, na hřišti to připomínalo hru kočky s myší. A skóre utěšeně narůstalo.

V 55. minutě zvyšoval opět Šrámek, deset minut nato se dočkal zblízka dorážející Ukrajinec Parakhnenko, na konci pohledné kombinační akce byl všudybyl Kadlec.

Žlutou kartu si vysloužil střídající Neckář, který běhal po hřišti s řetízkem na krku, což dokázal arbitr Miroslav Pečenka „ocenit“. Vzápětí vsítil svou šestou trefu Kadlec a ukazatel stavu 9:0 učinil poslední změnu, neboť na dvouciferné výsledky není stavěný...

Čtvrt hodiny do konce fauloval brankář Cába Kadlece a nařízenou penaltu proměnila roudenská jednička Havlíček, čímž završila skóre na 10:0. Gólovou tečku za jarní premiérou učinil po neproměněné tutovce Novoveských domácí Parakhnenko.

Malše Roudné – TJ Nová Ves 11:0 (3:0)

Góly: 20., 26., 43., 46., 69. a 73. Kadlec, 48. a 55. Šrámek, 65. a 84. Parakhnenko, 75. (pen.) Havlíček. Rozhodčí: M. Pečenka - Bartůněk, Bartoníčková. ŽK: 2:2 (Vogl, Neckář – Cába, Holý). Diváků: 150.

Roudné: Havlíček – Zíka, Zachař, P. Cepák, Grigera (46. Šrámek) – Goretki (66. Neckář), Štěpánek, Skála (71. Wohlgemuth), D. Vogl – Kadlec, Parakhnenko.

N. Ves: Cába – Žoček, Pech, Vodák, Havel (39. Graman), Novák (46. Boháč), Fatura (7. Trejbal), Macej, Holý, Neumann (66. Flenko), Jiránek.

Napsal(a) Malše Roudné | Foto Michaela Vrábková