Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Olešník do třetice zvítězil, béčko Dynama naplnilo roli favorita v Roudném

sobota, 13. června 2020, 13:24ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Kvalitně obsazený turnaj Přátelství měl v pátek na pořadu zápasy druhého kola. Bez ztráty kytičky zůstává už jen krajský šampion Olešník, který potřetí vstřelil soupeři pět gólů a má blízko k prvenství na turnaji.

 

O prvenství si to rozdá tandem Planá – Kamenný Újezd. Dvořák udržel gólovou normu

pátek, 12. června 2020, 23:21ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Fotbalisté SK Planá se po pátém vystoupení turnaje sedmi družstev udrželi na vedoucí pozici. Jen o bod zpět se drží K. Újezd, další neporažený celek, který nadále drží mimořádnou střeleckou produktivitu.

 

Chýnovští se pečlivě připravují na nastávající sezónu

středa, 10. června 2020, 11:06ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnov – V krásném sportovním areálu na fotbalovém hřišti v Chýnově se v sobotu 6. 6. 2020 uskutečnilo příjemné posezení hráčů A-týmu s fotbalovým výborem v čele s předsedou Miroslavem Mládkem a s věrnými příznivci, kterému předcházelo přípravné...

 

Kaplice se rozešla s Planou opět smírně

pondělí, 8. června 2020, 09:32ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice – V pátek v podvečer hostili Kapličtí budějovickou Planou. Podzimní mistrovské střetnutí na půdě soupeře skončilo dělbou bodů po remíze 1:1. Jarní přípravná odveta v rámci turnaje sedmi týmů se odehrávala před velmi pěknou diváckou...

 

Zliv se vytáhla na sešívané. První turnajovou výhru slavil také Neplachov

sobota, 6. června 2020, 12:39ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Turnaj pořádaný Sokolem Kamenný Újezd se pátečními zápasy 4. kola přehoupl do druhé poloviny. Domácí celky své příznivce moc nepotěšily. Z možných devíti bodů získaly pouze jeden.

 

Zápas Neplachova s Kaplicí vyústil v penaltový rozstřel

pondělí, 1. června 2020, 10:10ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Neplachov - V druhém turnajovém střetnutí se Kapličtí představili v Neplachově. Ze sestavy z předchozího utkání chyběla hned čtveřice hráčů. Navíc již v průběhu první půle musel ze hry odstoupit kvůli zranění Micák.

 

Turnaj Fotbal spojuje: Nová Ves si po přestávce s chutí zastřílela

neděle, 31. května 2020, 23:31ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Hrdějovice/Mladé – Dvěma zápasy na hřištích v Hrdějovicích a Mladém zahájil letní turnaj pěti klubů z českobudějovického okresu, který se hraje pod názvem Fotbal spojuje a organizuje jej rozhodčí Luboš Zabilka. V pátečním střetnutí nasázela N....

 
Reklama