Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. A třída: Derby pro malšany, Semice udolaly Mirovice v přesilovce. Drtivé výhry Hluboké a Lišova

úterý, 28. září 2021, 09:36ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Roudné udrželo první příčku i po derby s rivalem z Plané, jehož malšané zaslouženě porazili dvěma góly Kadlece ve druhé půli. Bodově drží krok s lídrem druhá Nová Ves. Bez vítězství v soutěži nadále zůstávají poslední Netolice, v...

 

Sledujte živě derby v I. A třídě: Malše Roudné vs. SK Planá

pátek, 24. září 2021, 17:20ČlánkyI. A třída - 6. ligaLive přenosy
 

V rámci spolupráce portálu Jihočeský fotbal a KORY Production ze série živých vysíláních z okresního fotbalu pod křídly OFS Č. Budějovice dojde o víkendu poprvé na přenos z krajské soutěže. Tahák I. A třídy mezi Roudným a Planou můžete sledovat...

 

V Nové Vsi oficiálně otevřeli nové kabiny

pátek, 24. září 2021, 16:06ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Z nového zázemí se těší fotbalisté v Nové Vsi u Českých Budějovic. Místní tělovýchovná jednota udělala za poslední roky po sportovní stránce významný krok vpřed. Před pěti lety vyhrála Nová Ves okresní přebor, postoupila a ještě před dvěma týdny...

 

První prohra Nové Vsi přišla v derby v Trhových Svinech

úterý, 21. září 2021, 21:42ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Trhové Sviny - Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky I. A třídy, skupiny A, sliboval zajímavý zápas. Svinenští byli v plné síle, Novoveským chybělo z různých důvodů šest hráčů.

 

Chýnovští fotbalisté přivezli z Dačic velmi cenné tři body

úterý, 21. září 2021, 17:50ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Dačice - V dalším mistrovském utkání I. A třídy, skupiny B, zajíždělo chýnovské mužstvo v letošním ročníku k nejdále vzdálenému soupeři a odměnou za dalekou cestu mu byly tři body za perně vybojované a cenné vítězství.

 

Lišov už se po přestávce nestačil bránit ofenzívě Veselí

pondělí, 20. září 2021, 20:51ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - Do Veselí zavítal celek Lišova, který v minulém kole doma rozdrtil tým Dačic a tudíž se očekával tuhý boj.

 

Čkyně získala první venkovní body v Kaplici

pondělí, 20. září 2021, 20:13ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - V šestém kole hostili Kapličtí nováčka ze Čkyně a po třech bodově nevydařených duelech pomýšleli v domácím prostředí na body.

 
Reklama