Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mirovice o výhře nad Novou Vsí rozhodly už do poločasu

úterý, 5. října 2021, 22:30ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Mirovice - Utkání osmého kola I. A třídy mezi domácími Mirovicemi a Novou Vsí bylo zápasem mužstev bojujících v horní polovině tabulky I. A třídy.

 

Veselí narazilo s první Hlubokou a okusilo hořkost porážky

úterý, 5. října 2021, 18:59ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - Že přijel do Veselí vedoucí celek tabulky navíc s dosavadním plným bodovým ziskem, bylo patrné od první minuty. Hlubočtí ovládli hřiště a zároveň díky jejich produktivitě si odvezli plný bodový zisk.

 

Derby o krále Volyňky mezi Vimperkem a Čkyní mělo po letech náboj

pondělí, 4. října 2021, 20:37ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Vimperk - Derby týmů, které dělí od sebe pouhých deset kilometrů tokem řeky Volyňky, bylo celý týden zejména ve Čkyni bráno prestižně. Oba týmy začaly soutěž rozdílně, zatímco domácí Šumavan měl start přímo katastrofální, tak hosté do soutěže...

 

Malšané porazili spartakovce, ale výkonem neoslnili

pondělí, 4. října 2021, 19:03ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kapličtí do utkání proti favorizovanému Roudnému nastupovali povzbuzeni výhrou ve Velešíně. Trenér Ginzel se před zápasem při skládání sestavy musel vypořádat s řadou absencí nemocných a zraněných hráčů.

 

I. A třída: Lídři Roudné a Hluboká venku nezaváhali. T. Sviny atakovaly „desítku“

neděle, 3. října 2021, 18:27ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Trhosvinenský Spartak rozdrtil předposlední Velešín 9:1, pětkrát se prosadil útočník Josef Kurali, a výrazně si vylepšil skóre. Do příštího šlágru v Roudném půjde z druhého místa. Nedaří se Vodňanům, které nezvládly závěr...

 

Nová Ves udolala Vimperk Markesovou penaltou

středa, 29. září 2021, 19:32ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V sedmém kole zavítali na půdu Nové Vsi hráči z Vimperka. Domácí měli po minulém kole co napravovat a hosté se po výhře se Semicemi přijeli porvat o další body do tabulky.

 

Kanonáda SK Lišov postihla Novou Včelnici

středa, 29. září 2021, 19:03ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lišov - Nabízela se paralela minulého zápasu, protože z posledních 4 zápasů obou soupeřů uhráli domácí bod za remízu 1:1. Motivace domácích borců byla jasná a podpořila ji i skutečnost, že hosté přijeli s torzem 13 hráčů a v předzápasovém...

 

Veselské brejky vychytal chýnovský brankář Průša

středa, 29. září 2021, 18:06ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnovští fotbalisté remizovali s dobře hrajícím soupeřem od řeky Lužnice a již počtvrté tak dosáhli na nerozhodný výsledek.

 

Sousedské derby Velešína s Kaplicí rozhodla trefa Gutheise

středa, 29. září 2021, 17:33ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jediné nedělní utkání oblastní I. A třídy skupiny A se odehrálo ve Velešíně, kam zavítala Kaplice. V tradičním derby utkání chtěly bodovat oba dva týmy. Hrálo se takříkajíc o šest bodů. Přece jenom více favorizováni byli hosté, ale jak se říká,...

 
Reklama