Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Fotbal utopený ve sněhu. Trenér Roudného Tomášek nechápal, proč se hrálo

neděle, 3. dubna 2022, 10:41ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Před týdnem fotbalisté Roudného rozstříleli doma Novou Ves 11:0, a zdálo se, že se hráči Malše na začátku jara dostali do střelecké formy. Ve Čkyni se ale v sobotu po obědě gólově neprosadili a domácí tak díky gólům Fiedlera a Krále z prvního...

 

Fotbalisté táborského Meteoru remízovali v prvním jarním kole s Bernarticemi

čtvrtek, 31. března 2022, 08:46ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Bernartice - Fotbalisté táborského Meteoru se v prvním jarním kole střetli s neoblíbeným soupeřem, Bernarticemi. Tento duel je známý tím, že v něm padá méně než dvě branky na utkání a sobotní zápas tuto statistiku jen potvrdil.

 

Hluboká začala dávat góly až v oslabení. S Chýnovem se trefili Hájek s Fundou

pondělí, 28. března 2022, 22:11ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Hluboká nad Vltavou - Chýnovští fotbalisté sehráli s favoritem vyrovnanou partii, ale závěr utkání se jim nepovedl a domácí v oslabení dokázali vstřelit v posledních deseti minutách dva góly!

 

V jarní premiéře u Malše se zrodil rekordní výsledek. V derby řádil Kadlec

pondělí, 28. března 2022, 17:37ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Roudné - Do fotbalového jara vstoupil A-tým Malše ve velkém stylu. Nejbližšího soupeře z Nové Vsi vyřídil jedenácti góly, půltucet zařídil sám Viktor Kadlec, mezi střelce se zapsal proměněnou penaltou brankář Daniel Havlíček. Roudenští si...

 

Dobrou formu z přípravy si Kaplice přenesla i do prvního mistrovského utkání

pondělí, 28. března 2022, 09:56ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - Kapličtí v přípravě neokusili hořkost porážky a očekávání před prvním mistrovským zápasem tak byla především od kaplických fanoušků velká.

 

Fotbalisté Chýnova a Jistebnice podpořili zdravotně postiženou Petrušku

pondělí, 21. března 2022, 16:13ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Chýnov - Fotbalisté Chýnova a Jistebnice spojili sport s charitou. Před přátelským zápasem pomohli zdravotně postižené Petrušce z Jistebnice.

 

Kaplice na závěr přípravy porazila Chvalšiny

pondělí, 21. března 2022, 11:14ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Kaplice - V posledním přípravném duelu se Kapličtí měli utkat s Nemanicemi. Ty však týden před utkáním svou účast odřekli. Na poslední chvíli se ale podařilo domluvit přátelské utkání s celkem Chvalšin.

 

Meteor a Jistebnice pomohly Petrušce, pak si to rozdaly na hřišti

úterý, 15. března 2022, 19:54ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Tábor - Fotbalisté Meteoru Tábor se v předposledním ze série přípravných zápasů utkali s lídrem 1.B třídy, Jistebnicí. Těsně před výkopem obdržel trenér Jistebnice Radim Hešík charitativní výtěžek 2800 Kč od členů meteorského A mužstva, který...

 

Kaplici se v přípravě daří, tentokrát se přesvědčil Čtyrák

úterý, 15. března 2022, 10:30ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - V sobotu odpoledne v dalším přípravném střetnutí hostilo kaplické áčko na vlastním hřišti soupeře z jihočeské metropole. Se Čtyřmi Dvory se Spartakovci utkali i v rámci letní přípravy, kdy zvítězili na hřišti soupeře 5:2.

 

V prvním měření sil na starohlínské umělce tahaly Třebětice za kratší konec

neděle, 6. března 2022, 13:55ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Stará Hlína - K historicky prvnímu vzájemnému střetnutí mezi týmy Třebětic a Kaplice došlo první březnovou sobotu na umělé trávě ve Staré Hlíně. Oba trenéři, jak domácí Marek Černoch, tak hostující Zbyněk Ginzel se museli při skládání sestavy...

 
Reklama