Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Chýnovští doma přenechali nečekaně všechny body Dačicím

úterý, 3. května 2022, 08:36ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnov - Ještě před vlastním výkopem pogratulovali na hrací ploše domácí funkcionáři dlouholetému jejich příznivci a šéfovi firmy Petrostav J. Petrů st. k jeho 75. narozeninám. Poděkovali mu za sponzorování jejich oddílu a popřáli mu do dalších...

 

Kaplice přerušila sedmizápasovou šňůru Čkyně bez porážky

neděle, 1. května 2022, 21:28ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Čkyně - Čkyně v dosavadních pěti jarních zápasech neztratila ani bod, a když se k tomu přidají dvě remízy ze závěru podzimu, tak sedm zápasů v řadě neokusila hořkost porážky. V dalším kole hostila kaplický Spartak ne jehož půdě na podzim 2:1...

 

Táborský Meteor vydřel výhru v Nemanicích

čtvrtek, 28. dubna 2022, 22:20ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nemanice - Zajímavý zápas byl k vidění v 18. kole 1. A třídy v Nemanicích, kam zavítal táborský Meteor. V tabulce oba soky sice dělilo několik bodů, ale zápas byl otevřený až do posledních minut.

 

V duelu mezi Veselím a Lokomotivou se diváci gólové radosti nedočkali

středa, 27. dubna 2022, 10:44ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - Utkání sousedů ze spodní části tabulky přineslo nezáživný fotbal založený hlavně na bojovnosti.

 

Kapličtí si doma spravili chuť vítězstvím nad Novou Vsí

úterý, 26. dubna 2022, 16:15ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - Po nezdarech na hřištích soupeřů se hráči kaplického prvního týmu představili před vlastními fanoušky. Poprvé na jaře se v sestavě objevil Vojtěch Čutka a při absencích některých dalších hráčů nastoupil za A tým i zkušený Petr Janura....

 

Chýnov si připsal cenné vítězství i ve velmi okleštěné sestavě

úterý, 26. dubna 2022, 10:13ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Bernartice - Mužstvo Chýnova sehrálo na hřišti tradičního soupeře v Bernarticích další těžké mistrovské utkání v krajské I. A třídě a po obětavém a poctivém výkonu všech hráčů, kteří byli k dispozici, vybojovalo nakonec velmi cenné tři body.

 

Lišov potvrdil proti Bernarticím skvělou jarní formu

středa, 20. dubna 2022, 22:43ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lišov - Fotbalisté Lišova jsou na jaře k nezastavení. Ve čtyřech utkáních nedostali ještě ani jeden gól a soupeřům jich nastříleli už patnáct.

 

Meteor o Velikonocích naděloval. Nové Včelnici dal sedm gólů

středa, 20. dubna 2022, 21:29ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Tábor - Sedm kulí jako v Sarajevu. I tak by se dal nazvat zápas 1.A třídy mezi Meteorem Tábor a Novou Včelnicí. Utkání, které nabídlo spoustu šancí, skončilo nemilosrdným výpraskem 7:0.

 

Kaplici se utkání v Mirovicích nepovedlo a odjela s debaklem

úterý, 19. dubna 2022, 10:44ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Mirovice - Po domácím utkání s Vodňany vypadl z kaplické sestavy zraněný Vaniš, po sobotním utkání v Semicích se k němu přidal i Lesňák. Pondělní utkání v Mirovicích bylo pro Kaplické čtvrté jarní. V předchozích třech si na své konto připsali po...

 

Chýnov i díky hattricku Krále porazil Čtyři Dvory

úterý, 19. dubna 2022, 09:59ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnov - Chýnovský David Král svým výkonem a hattrickem sestřelil celek z předměstí Českých Budějovic, který přijel do Chýnova z pozice druhého celku tabulky hned za suverénní Hlubokou.

 
Reklama