Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída - 6. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kapličtí přejeli Kamenný Újezd, teď přijedou aspiranti na postup

pondělí, 22. května 2023, 10:43ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kamenný Újezd - V nedělním utkání zavítali Spartakovci do Kamenného Újezdu. Trenéři obou týmů nemohli počítat se službami několika tradičních opor základní sestavy. Jak se později ukázalo, s absencemi se daleko lépe vypořádali Kapličtí.

 

Roudné nakročilo za postupem, Mirovice i přes porážku nic nevzdávají

sobota, 20. května 2023, 21:59ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Roudné – Ve skupině A I. A třídy na sebe narazil vedoucí tandem. Druhá Malše a lídr z Mirovic. Roudenští museli v jarním tažení za postupem bezpodmínečně zvítězit, aby mohli předstihnout Mirovice, které zdobila 14zápasová šňůra neporazitelnosti.

 

Chýnov to neměl v Mladé Vožici lehké. Body vybojoval až v samém závěru

úterý, 16. května 2023, 10:31ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Mladá Vožice - Chýnovští fotbalisté nastoupili bez svých opor Václava Hrušky a Filipa Zadražila a na hřišti v Mladé Vožici nakonec, i se štěstím, vydřeli přes oslabení všechny tři cenné body.

 

Jistebnice byla ve výborném utkání především v první půli lepší a ve Veselí vyhrála

úterý, 16. května 2023, 10:00ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - Do Veselí dorazil spolu s velkým počtem svých fanoušků silný tým Jistebnice, který se nachází na třetím místě tabulky.

 

Kapličtí duel s posledním zvládli a upevnili si páté místo

pondělí, 15. května 2023, 20:59ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - V nedělním utkání s posledními Netolicemi chtěli Kapličtí navázat na středeční domácí výhru s Novou Vsí. Stejně jako ve středeční dohrávce nastoupili Spartakovci na hrotu s brankářem Říhou. V hostující sestavě nahradil zkušeného gólmana...

 

Kaplice do 5. minuty zadělala na vítězství. Nová Ves zahajovala v devíti hráčích

čtvrtek, 11. května 2023, 12:13ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - Středeční dohrávka 18. kola I. A třídy proti sobě svedla Kaplici a Novou Ves. Spartakovci chtěli v domácím prostředí na jaře poprvé naplno zabodovat, museli se však vypořádat s řadou absencí, a tak se například mezi třemi tyčemi objevil...

 

Nemohu upřít snahu, ale na Strunkovice to nestačilo, říká lhenický Ivo Čech

čtvrtek, 11. května 2023, 11:50ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lhenice – V úterní dohrávce 18. kola I. A třídy, skupiny A, se střetly dva celky z opačných pólů tabulky. Předposlední Lhenice hostily Strunkovice, které se předchozími bodovými ztrátami propadly na třetí místo. Lheničtí pořadatelé zaslouží...

 

Lišov vydřel zaslouženou výhru s Mladou Vožicí

středa, 10. května 2023, 22:45ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lišov - Do města nábytku přijel ambiciózní soupeř, jehož sebevědomí podpořila dvě poslední vítězství na Meteoru a doma s Lokomotivou České Budějovice. Domácí byli dobře naladěni po vysokém vítězství v Kovářově, a tak téměř stovka diváků očekávala...

 

V dohrávce v Bernarticích se ze zisků tří bodů radovali hosté z Chýnova

středa, 10. května 2023, 09:58ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Bernartice - Se zájmem sledované utkání mezi odvěkými rivaly skončilo nakonec nejtěsnější výhrou hostů a chýnovským fotbalistům se tak podařila odveta za smolnou podzimní porážku 1:2 z chýnovského hřiště.

 
Reklama