Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Ratibořským nevyšla druhá půle, neustrážila domácího Kloknera

středa, 6. září 2017, 08:21ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Ratibořské Hory začaly v Kardašově Řečici nadějně, ale o slibné poločasové vedení přišly hned po přestávce, kdy domácí hattrickem Kloknera otočili skóre až na 3:1. Nepříznivý výsledek korigovali hosté až minutu před koncem utkání. Za stavu 2:1...

 

Na loučovickém pažitu vládla Nová Ves

středa, 6. září 2017, 07:16ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Loučovice šly do souboje s Novou Vsí se stoprocentní bilancí z úvodních dvou kol I. B třídy, skupiny A, ale tentokrát si vylámaly zuby na zkušené novoveské obraně. A když se prosadil útočný tandem Procházka – Janeček, zrodil se debakl domácích 0:4.

 

Výsledky mládeže FC Písek

středa, 6. září 2017, 06:44ČlánkyMládež
 

Další téměř dokonalý víkend má za sebou písecká fotbalová mládež, která na začátku nové sezony sbírá body jako na běžícím pásu.

 

Lhenice pojistily výhru nad Chelčicemi až v nastavení

úterý, 5. září 2017, 15:42ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Lhenice i ve svém druhém domácím zápase v novém ročníku bodovaly naplno. Stejně jako v minulém kole proti Zdíkovu si v první půli tým trenéra Mareše vytvořil dostatečný dvoubrankový náskok. Nakonec z toho ale tentokrát bylo drama, které s...

 

Dražice přichystaly Milevsku první porážku a už jsou třetí

úterý, 5. září 2017, 14:10ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V sobotním deštivém odpoledni přivítaly Dražice na domácím trávníku dalšího těžkého soupeře. Po Třeboni přijelo Milevsko, které dosud nepoznalo hořkost porážky. A od prvních minut dávalo najevo, že domácí nečeká lehké utkání.

 

Mimořádně produktivní Rakovník trestal chyby Jankova. Porážku zmírnili Afričané

úterý, 5. září 2017, 13:07Články4. liga
 

V Rakovníku se v neděli hned vedle Městského stadionu konala pouť, díky níž si do ochozů na utkání 4. kola divize mezi domácím SK a hostujícím Jankovem našlo cestu poměrně mnoho fotbalových fanoušků. Hosté zřejmě nechtěli sváteční neděli domácím...

 

VIDEO: Petr Listopad si řekl o nominaci na Gól roku. Darido, kdes to trénoval? křičeli fanoušci

úterý, 5. září 2017, 11:49ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Ve 4. kole krajského přeboru zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště nováčka soutěže TJ Nová Včelnice.

 

Kaplice se prvních bodů nedočkala, po brankářově chybě prohrála se Zlatou Korunou

úterý, 5. září 2017, 10:45ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Kapličtí v dalším střetnutí přivítali v domácím prostředí nováčka ze Zlaté Koruny a v tomto střetnutí pomýšleli na první sezónní bodový zisk.

 
Reklama