Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Písecká mládež ve výsledcích

čtvrtek, 27. dubna 2017, 13:53ČlánkyMládež
 

Jak si o víkendu vedli písečtí dorostenci a žáci v bojích o důležité body?

 

Posila Matej Mrsić: V každém utkání se snažím zlepšovat

čtvrtek, 27. dubna 2017, 13:14ČlánkyRozhovory2. liga
 

Vysoký chorvatský krajní záložník a rodák z přístavní Rijeky Matej Mrsić je od zimy posilou druholigového týmu FC MAS Táborsko. Třiadvacetiletého Mateje zdobí rychlost a dobrá technika. V mužstvu Táborska se zabydluje, přičemž v jeho dresu už...

 

VIDEO: Nadprůměrný šlágr jara. Souboj Katovic se Soběslaví vyzněl smírně

středa, 26. dubna 2017, 23:38ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Domácí trenérské duo Malý – Kříž vsadilo na osvědčenou sestavu z posledních kol. Hostující kouč Hajič postrádal distancovaného kapitána Boháče.

 

Za střelecké impotence Lhenických k prohře v ovocnářském derby

středa, 26. dubna 2017, 22:54ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Ač byli Lheničtí na jaře konečně v plné sestavě (až na Piláta a Suchého), přesto na bodový zisk nedosáhli. Známý výrok o „království za koně“ lze pro ně parafrázovat na „království za vstřelený gól“, neboť i v tomto utkání se potýkali se...

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 22. kole KP

středa, 26. dubna 2017, 18:38ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Očekávaný zápas mezi Katovicemi a Soběslaví skončil po brankách dvou nejlepších střelců soutěže Vladimíra Uhera a Martina Dvořáka nerozhodně 1:1, což maximálně vyhovuje Hajičově partě, která dál pohodlně vede tabulku. Čimelice doma překvapivě...

 

Obavy Dražic se nenaplnily. V Nové Vsi hladce vyhrály

středa, 26. dubna 2017, 18:12ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Novoveským se v jarní části nedaří, dosud neměli možnost slavit vítězství. A ani v zápase proti dražickým borcům nepředvedli mnoho fotbalové krásy. Malé rozměry jejich trávníku jsou na hraně a dal se tak čekat zápas plný osobních kontaktů.

 

Stachy a Vlachovo Březí se podruhé rozešly bez gólů

středa, 26. dubna 2017, 14:08ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Oba týmy si zadarmo zrovna nic nedarují a zápasy tak bývají většinou hodně vyhecované. Tentokrát navíc ještě silně pršelo a trávník byl dost podmáčený.

 

Ratibořské potkala další ztráta s Dolním Bukovskem

středa, 26. dubna 2017, 13:31ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Další bodové zaváhání potkalo tým Ratibořských Hor s Dolním Bukovskem. Stačil ještě dohnat dvougólovou ztrátu, ale podruhé už trhák ve skóre nedohnal. V tabulce I. B třídy (sk. D) patří svěřencům Václava Hoffmanna jedenáctá příčka.

 
Reklama