Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Bernartice napoprvé porazily Božetice

neděle, 17. února 2019, 22:22ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

První přípravný zápas odehrály Bernartice v neděli na umělce v Milevsku proti Božeticím. Po bezgólové první půli vyhrál Sokol 3:1.

 

Blatná završila soustředění zápasem s Klatovy

neděle, 17. února 2019, 21:38ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Nováček krajského přeboru absolvoval v týdnu nejnáročnější část zimní přípravy. Soustředění v domácích podmínkách zakončila TJ Blatná utkáním s divizními Klatovy na umělce v Sušici.

 

Zlom přinesla neproměněná penalta. Čimelice vs. Cehnice 3:3

neděle, 17. února 2019, 21:02ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V dalším přípravném utkání Čimelice přivítaly na UMT v Písku fotbalisty Sokola Cehnice, účastníka I. B třídy. Ani dva góly Petra Hovorky, který v proběhu uplynulého podzimu přišel do Čimelic právě z Cehnic, nestačily na očekávané vítězství.

 

Finále Regent Cupu obstarají Větrovy a Nemanice

neděle, 17. února 2019, 16:45ČlánkyTurnaje
 

Třetí kolo 11. ročníku Regent Cupu ve Staré Hlíně poslalo do finále Větrovy, které uhrály potřebný bod s Borkem. S předstihem si místenku do finále vysloužily Nemanice, které v neděli k utkání s posledními Č. Velenicemi pro nemoc v mužstvu...

 

Kaplice hattrickem Lesňáka porazila Protivín

neděle, 17. února 2019, 11:27ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. B třída - 7. ligaTurnaje
 

Ve druhém zápase v rámci třetího kola Hlubocké zimní ligy poměřili Kapličtí své síly s účastníkem krajského přeboru z Protivína. Hosté byli favority střetnutí a tomu také odpovídal samotný úvod zápasu.

 

Písek sahal po přestávce po vyrovnání, Táborsko pečetilo Pilíkem

sobota, 16. února 2019, 21:45Články2. liga3. liga
 

Desáté přípravné utkání se odehrálo Táborsko na UMT v Písku. Soupeřem mu byl třetiligový tým FC Písek, v jehož dresu působí extáboráci Aleš Hanzlík, Ondřej Běloušek, Antonín Presl a nově také Michal Toma. Zároveň v roli asistenta trenéra se...

 
Reklama