Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Roman Nádvorník: Věřím, že dobře vstoupíme do jara

sobota, 24. února 2018, 23:59Články2. liga
 

V sobotním mrazivém počasí si A-tým Táborska střihl generálku na ligu, a to na hřišti FC Sellior&Bellot Vlašim. Táborsko nakonec podlehlo domácím 0:2 a již delší dobu se potýká s problémy, které se projevily i v dnešním zápase. Vlašim si během...

 

Táborsko tahalo ve Vlašimi za kratší konec

sobota, 24. února 2018, 23:40Články2. liga
 

Generálka na jarní část Fotbalové národní ligy, hraná na umělé trávě ve Vlašimi, borcům z Táborska nevyšla.

 

Finále Zimní ligy si zahraje Lom, Hluboká podlehla Protivínu

sobota, 24. února 2018, 16:12ČlánkyTurnajeAktuálně
 

Ze sobotního přímého souboje o účast ve finále jubilejního desátého ročníku Hlubocké zimní ligy vyšli vítězně hráči Lomu (stále bez Šimáka), kteří porazili Č. Krumlov a zajistili si první místo ve skupině A. Pořádající Hluboká prohrála s...

 

Dynamo zakončilo přípravu výhrou nad Benešovem

sobota, 24. února 2018, 16:10Články2. ligaAktuálně
 

Poslední zápas před startem FNL fotbalisté Dynama zvládli. Za mrazivého počasí doma na Složišti přehráli Benešov a po zásluze vyhráli vysoko 4:1. Střelecky se prosadili Puchel, Sajčič, Mashike a Vondra.

 

S Příbramí to byl duel dvou různých poločasů

sobota, 24. února 2018, 16:00Články3. ligaAktuálně
 

Těžkou, ale velmi přínosnou prověrku měli dva týdny před startem třetiligové soutěže na programu písečtí fotbalisté, kteří na domácí umělé trávě přivítali druholigovou Příbram, pro níž bylo střetnutí generálkou.

 

SK Rudolfov má nové vedení. Plánuje zkvalitnit práci s mládeží a dobře reprezentovat v kraji

sobota, 24. února 2018, 13:34ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Sportovní klub Rudolfov si na začátku února na řádné valné hromadě zvolil nové vedení na další tříleté období. Kvůli šíření několika nepravdivých informací vydal klub oficiální tiskovou zprávou, aby v ní uvedl vše na pravou míru.

 

Konfrontace se středočeským přeborem vyzněla pro Čimelice

sobota, 24. února 2018, 13:12ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic proti Spartaku Příbram na jeho umělém trávníku. Obě mužstva hrají krajský přebor a přezimují po podzimu na stejném umístění v tabulkách (7. příčka).

 
Reklama