Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Katovice proti Hradci uhrály třetí jarní výhru v řadě

pondělí, 27. března 2017, 19:28ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Přes jarní start zbývajících krajských soutěží i okresního přeboru si opět na katovické hřiště našly cestu více než dvě stovky diváků. Tradičně nejvyšší návštěva kola viděla i nejvyšší vítězství.

 

Trhosvinenský Josef Kurali odstřelil hattrickem Kaplici

pondělí, 27. března 2017, 18:39ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V prvním jarním kole na sebe v boji o čelo tabulky narazily dva Spartaky. Do Kaplice zavítaly totiž Trhové Sviny. Po bodech prahli hráči obou celků, nakonec si všechny tři, a to zcela po zásluze, odvezli hostující fotbalisté.

 

Martin Kučera: Ve Frýdku chceme urvat body

pondělí, 27. března 2017, 17:47Rozhovory2. liga
 

Příští týden sedmadvacetiletý záložník FC MAS Táborsko Martin Kučera podal ve vítězném zápase proti Olomouci (hrálo se už 19. března) velmi dobrý výkon a zvýšil tak konkurenci mezi středopolaři. Pracovitý fotbalista se slušnou technikou má, zdá...

 

I. třídy vstoupily do odvet. N. Včelnice podlehla Veselí. Stachy vyloupily Volyni

neděle, 26. března 2017, 21:40I. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Při startu B skupiny I. A třídy na sebe narazila dvě nejlepší mužstva. Vedoucí N. Včelnice prohrála s druhým Veselím a její náskok na špici se zmenšil na jediný bod. Slávisté vyhráli derby v Nemanicích a Planá si poradila s béčkem Roudného. V B...

 

Béčko Táborska dostalo v Králově Dvoře lekci z produktivity

neděle, 26. března 2017, 19:29Články3. liga
 

S nadějí na bodový zisk a pěti pendly z odpočívajícího druholigového A-týmu odjížděla táborská rezerva k zápasu ČFL na hřiště třetího Králova Dvora.

 

Devatenáctka Písku veze dva body ze Sokolova

neděle, 26. března 2017, 18:27ČlánkyMládež
 

Fotbalisté píseckého staršího dorostu U19 mají za sebou už pět jarních kol. V neděli před obědem se představili na hřišti Baníku Sokolov, který se stejně jako Jihočeši pohybuje ve spodní části tabulky ČLD.

 

Sušice zůstává na nule i po utkání v Jankově, kde odpadla po hodině hry

neděle, 26. března 2017, 18:00Články4. ligaAktuálně
 

V neděli na sebe narazil předposlední tým tabulky s posledním, avšak mezi oběma celky byl čtrnáctibodový rozdíl, což dělalo z domácího Jankova velkého favorita. Ten samozřejmě nechtěl dopustit, aby právě v Precis aréně získala Sušice své první...

 
Reklama