Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

PCO obhájilo prvenství na turnaji v Kaplici

úterý, 11. prosince 2018, 22:36ČlánkyTurnaje
 

Letos již po sedmnácté se v předvánočním čase konal tradiční turnaj v sálové kopané, jehož pořadatelem je kaplický Paroh team. I letos se turnaj hrál pod názvem ŽIŽKA podlahy CUP. Pořadatelům se opět podařilo naplnit nejvyšší možnou kvótu, a tak...

 

KP: Podzimní účtování - Olešník správným půlmistrem, nováčci nezklamali

pondělí, 10. prosince 2018, 11:49ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalový podzim 2018 přinesl v krajském přeboru nejedno překvapení. Oba nováčci z Lomu a Blatné si vedli nad očekávání, půlmistrem se stal zaslouženě Olešník. Podle předsezónních prognóz se naplnila očekávání.

 

Velký úspěch tří hráčů Akademie v reprezentaci U15

pondělí, 10. prosince 2018, 11:32ČlánkyMládežAkademie SK Dynamo
 

Velkého úspěchu dosáhli tři hráči Akademie Dynama z kategorie U15 v dresu České republiky na mezinárodním turnaji ve Španělsku.

 

Fotbalisté FC MAS Táborsko na bruslích

pátek, 7. prosince 2018, 18:48Články2. liga
 

Ve čtvrtečním dopoledni se na zimním stadiónu v Táboře utkali druholigoví fotbalisté Táborska v tradičním hokejovém klání Modří versus Bílí.

 

Akademie pořádala turnaj pro základní školy

pátek, 7. prosince 2018, 17:27ČlánkyMládež
 

Krátce po skončení prvního ročníku Městského turnaje zorganizovala Akademie SK Dynamo opět ve spolupráci se statutárním městem České Budějovice další turnaj, tentokrát pro budějovické základní školy.

 

Fotbalový stadion v Táboře má novou tribunu

pátek, 7. prosince 2018, 10:51Články2. liga
 

Na východní straně fotbalového stadiónu v Táboře v Kvapilově ulici se v současné době dokončuje 1. etapa kryté tribuny pro téměř čtyři stovky sedících diváků.

 

Chýnov navázal na úspěšné jaro, kanonýra Práška zřejmě neudrží

pátek, 7. prosince 2018, 09:14ČlánkyRozhovoryI. A třída - 6. liga
 

FC Chýnov navázal na minulou sezonu I. A třídy. Po polovině letošního ročníku obhájil ve skupině B třetí příčku. Jak hodnotí podzimní část trenér Petr Holota?

 

Podzimní čísla z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

čtvrtek, 6. prosince 2018, 23:43Články2. liga
 

Fortuna národní liga má za sebou podzimních šestnáct kol. Nejlepším střelcem se stal českobudějovický útočník David Ledecký s 10 góly. Rozhodčí rozdali 24 červených karet. Devět gólů bylo označeno za vlastní.

 

I po třech kolech Vodňanské ligy jsou Chill a FC Mexiko stoprocentní

čtvrtek, 6. prosince 2018, 09:41ČlánkyTurnaje
 

Ve třetím dějství jubilejního 25. ročníku Vodňanské ligy potvrdilo vedoucí duo Chill a FC Mexico formu, když si připsalo další vítězná utkání. Návrat na vítěznou vlnu pečetilo cennou výhrou nad drůbežáři také DG303 a prvního vítězství v sezóně se...

 
Reklama