Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Strakonický Junior začal přípravu ve strakonickém pivovaru

úterý, 17. července 2018, 12:10ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

S Dudákem začal letní přípravu na novou sezónu tým strakonického Junioru. Fotbalisté přijali pozvání do posledního pivovaru v České republice, který patří městu, absolvovali komentovanou prohlídku, a hlavně ochutnali zdejší letošní novinku,...

 

Příprava nabírá na obrátkách. V Písku se hraje dnes i zítra

úterý, 17. července 2018, 10:46Články3. liga
 

Druhý týden letní přípravy nabídne příznivcům píseckého fotbalu hned několik přátelských utkání, v nichž se kromě třetiligového áčka představí také dorostenci.

 

V Oseku vládne spokojenost. V příští sezoně nechce hrát podřadnou roli

pondělí, 16. července 2018, 18:45ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Od 11. července se osečtí fotbalisté pilně připravují na nadcházející abnormálně těžkou sezonu v krajském přeboru. V té minulé pod trenérem Jaroslavem Voříškem znovu obstáli se ctí. Jeden ze dvou zástupců strakonického okresu ani tentokrát neměl...

 

Chýnov prožil mimořádnou sezonu. Ve většině zápasů se mu střelecky dařilo

pondělí, 16. července 2018, 17:10ČlánkyRozhovoryI. A třída - 6. liga
 

FC Chýnov se stal štikou I. A třídy. Ve skupině B to skvěle střílelo dvojici Prášek – Král, mužstvo se v závěru jara vyhouplo na konečné třetí místo. Trenér Petr Holota mohl hodnotit skončenou sezonu jenom pozitivně.

 

Tomáš Froněk odchází na roční hostování

pondělí, 16. července 2018, 08:53Články3. liga
 

Velkou výzvu mají před sebou útočně ladění hráči, kteří se v aktuálně probíhající přípravě na nový ročník České fotbalové ligy ucházejí o místo v píseckém kádru.

 

Dynamo v generálce rozstřílelo Benešov 7:0

neděle, 15. července 2018, 16:08Články2. ligaAktuálně
 

Bez jakéhokoliv problému si Dynamo v generálce na ligovou soutěž poradil s třetiligovým Benešovem. Po sedmibrankové nadílce mohli Jihočeši slavit snadnou výhru, prezentovali se prakticky bezchybným výkonem. Dvakrát se v zápase trefil Petr...

 

Táborsko porazilo v závěrečné přípravě juniorku Slavie. Hattrickem se blýskl Ndiaye

neděle, 15. července 2018, 15:36Články2. liga
 

V sobotu odpoledne se táborský A-tým střetl na hřišti v Kamenici nad Lipou s juniorkou Slavie Praha. Kamil Tobiáš sestavu Táborska oproti utkání s Budějovicemi opět lehce pozměnil.

 

Střelnice na hřišti v Putimi. Čimelice smázly Sušici 15:0!

neděle, 15. července 2018, 10:35ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Na fotbalovém hřišti v Putimi se odehrál další přípravný zápas Čimelic. Po juniorce Sparty Praha (1:6) byl jejich soupeřem tým ze Sušice, který minulou sezonu sestoupil z Plzeňského KP. V jarní přípravě Čimelice v Sušici zvítězily 8:2.

 

Příprava začala. Hladké výhry Čimelic a Katovic. Milevsko vyhrálo domácí Memoriál poprvé od roku 2007

sobota, 14. července 2018, 23:53Články
 

V polovině července zahájilo několik mužstev letní seriál přípravných zápasů. Na turnaji v Milevsku vyhráli po jedenácti letech domácí vzduchotechnici. Čimelice rozstříleli Sušici, Katovice Lhotu u Plzně.

 
Reklama