Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Admira potvrdila třígólovou normu a porazila Roudné

sobota, 29. dubna 2017, 21:04Články4. ligaAktuálně
 

Zatímco zbylé divizní zápasy v regionu byly odloženy, na výborném trávníků E.ON stadionu se malšané marně pokoušeli překvapit favorizovaný tým z pražských Kobylis. Ten dal „trojku“ v Českém Krumlově, doma Mariánským Lázním a normu si udržel i pro...

 

Písecká devatenáctka vybojovala bod proti Bohemians

sobota, 29. dubna 2017, 20:40ČlánkyMládež
 

Písečtí fotbalisté, a to především v domácím prostředí, ukazují, že hrát se dá s kýmkoli. U Otavy to poznala pražská Dukla, Liberec a v sobotu 29. dubna před obědem také další celek z nejvyšších pater tabulky České ligy dorostu Bohemians Praha 1905.

 

KP: Rudolfov porazil J. Hradec 2:1, Soběslav po skvělém úvodu veze výhru z Milevska

sobota, 29. dubna 2017, 18:42ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

Z větší části odložené 23. kolo krajského přeboru mělo v sobotu na programu pouze dvě utkání. Od 16 hodin se na českobudějovickém Složišti utkal Rudolfov s J. Hradcem. Zápas, ve kterém si oba týmy znovu zvykaly na nový povrch, nenabídl bůhvíjaký...

 

Derby Jankova s Čížovou je odloženo. V Roudném přivítají Admiru

sobota, 29. dubna 2017, 09:49Články4. ligaAktuálně
 

V sobotu dopoledne padla definitivní odpověď na to, zda se odehrají další zápasy jihočeských zástupců v divizi. Slavoj Č. Krumlov střetnutí s prvními K. Vary odložil již v pátek a hrát se nebude ani tolik očekávané a atraktivní regionální derby...

 

Začíná 13. ročník turnaje E.ON Junior Cup. První kvalifikace se odehraje v Kadani

sobota, 29. dubna 2017, 09:30ČlánkyMládež
 

Fotbalový turnaj pro hráče do deseti let odstartuje na státní svátek 1. května úvodní kvalifikací v Kadani, do které zasáhne 18 týmů. Vítěz postoupí do Velkého finále, kde se bude hrát o pobyt v Monaku za doprovodu Jana Kollera.

 

Písečtí splnili povinnost. Porazili poslední Hořovicko

pátek, 28. dubna 2017, 23:05Články3. ligaAktuálně
 

Otevírací zápas 25. kola Fortuna ČFL zavedl písecké fotbalisty na deštěm zkoušený trávník posledního týmu průběžné tabulky FK Hořovicko. Celek z jihu Čech jel pro tři body, které si také nakonec odvezl.

 

Na Soukeník přijede atraktivní soupeř. Pohárový finalista Opava

pátek, 28. dubna 2017, 19:34Články2. liga
 

Sezimovoústecký Soukeník přivítá v sobotu ve druhé fotbalové lize velmi atraktivního soupeře – SFC Opava. FC MAS Táborsko se pečlivě chystá a plánuje doma zvítězit. Slezané jsou nicméně povzbuzeni domácí výhrou nad Českými Budějovicemi i postupem...

 

Zima se stále hlásí o slovo. Nehraje se 28 zápasů!

pátek, 28. dubna 2017, 14:29ČlánkyAktuálně
 

AKTUALIZOVÁNO - Každému, kdo ráno vykoukl z okna, muselo být jasné, že víkendový fotbal je v ohrožení. Celý Jihočeský kraj je pod sněhem. Kde všude se nebude hrát? Zpráva ze sekretariátu Jč. KFS zní – 27 zápasů mužů je odloženo.

 

Soběslav v Milevsku klopýtne, předpovídá Jiří Orlíček

pátek, 28. dubna 2017, 12:30ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Víkendové kolo KP přinese řadu zajímavých utkání, pokud ovšem počasí dovolí. Jedním by mělo být i střetnutí v Milevsku, kam přijede vedoucí Soběslav. Počasí nepřeje, ale krajský svaz nemíní kolo plošně zrušit. Rozhodne se v pátek. Sledujte náš web.

 
Reklama