Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Pod znojemskými světly se Táborsko popere o body

sobota, 23. září 2017, 10:50Články2. liga
 

Až v neděli 24. září pozdě večer sehraje A tým FC MAS Táborsko deváté mistrovské utkání FNL. Pojede na jižní Moravu na hřiště 1. SC Znojmo. Utkání začne až v 19.30 hod. Střetnutí se tedy odehraje pod umělým osvětlením.

 

Víkendový program nabízí několik atraktivních zápasů

sobota, 23. září 2017, 09:17Články
 

Ligové celky z jihu Čech míří o víkendu na stadiony soupeřů. V divizi má výhodu domácího prostředí trojice Č. Krumlov, Roudné a Soběslav. Krajské soutěže mají před „anglickým týdnem“. Na státní svátek, ve čtvrtek 28. září, je na programu vložené...

 

Tahák A třídy nabídne duel Chýnova s Bernarticemi

pátek, 22. září 2017, 20:21ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Souboj třetího s prvním je na programu I. A třídy, skupiny B, na chýnovském pažitu, kde se představí hlavní aspirant na prvenství, Sokol Bernartice. Nedělní utkání (16,30 hod.) bude zároveň soubojem nejlepšího útoku soutěže s nejlepší obranou.

 

Tomáš Zelenka si po třinácti letech zahrál po boku otce

pátek, 22. září 2017, 18:59ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

V krajském přeboru je to vzácná výjimka. Záložník Čimelic Tomáš Zelenka (28) si společně se svým otcem Jaromírem (55) zahrál v mistrovském utkání proti Dačicím. Jaromír Zelenka zastává v čimelickém mužstvu roli druhého brankáře.

 

Tipovačka: Soběslav jede, zmáknout by měla i poslední Přeštice

pátek, 22. září 2017, 11:30Články4. liga
 

V minulém kole většina jihočeských týmů vyrážela za soupeři, tentokrát je tomu jinak. Ven jede jenom Jankov, a to do Mariánek. Krumlov by měl konečně zlomit černou sérii a porazit plzeňský Petřín. Soběslav to minule dokázala. Ta má v plánu...

 

Lukáš Dudek, Muž kola, pomáhá svými góly Olešníku držet se na špici

pátek, 22. září 2017, 11:00ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

FK Olešník se od začátku letošního ročníku krajského přeboru pohybuje v popředí tabulky a velkým dílem se na tom podílí i jeho ofenziva. Tým se celkově zklidnil, daří se kombinace a výsledkem je i znovuvzkříšení kanonýrů. Mezi ty nejvýraznější se...

 

Tipovačka: Milan Točík věří, že jeho Dačice u nováčka uspějí

pátek, 22. září 2017, 10:54ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Víkendový krajský přebor bude ve znamení okresních derby zápasů. Dačice zajíždí k nováčkovi do Nové Včelnice, první Želeč přivítá táborské mladíky a Čimelice hostí Protivín. Jak tyhle i ostatní duely sedmého kola dopadnou? Tipoval předseda...

 

Ideální jedenáctka KP: Před obrazovkami zářil Prášil, dvě trefy stopera Hajduška

pátek, 22. září 2017, 10:34ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Olešnický útočník Lukáš Dudek si výrazně polepšil ve střelecké tabulce čtyřmi góly do sítě Oseka a přiblížil se vedoucímu kanonýrovi Novákovi z Táborska B, který tentokrát nehrál pro zranění. Při volbě Muže 6. kola KP nebylo o čem přemýšlet.

 

Připravuje se další ročník Školy mladých rozhodčích

pátek, 22. září 2017, 09:16Články
 

Komise rozhodčích KFS Jč.kraje uspořádá v případě dostatečného počtu zájemců další ročník Školy mladých rozhodčích. Zahájen bude letos v prosinci 2017.

 

Radim Kokeš: Načerpám nové síly a znovu se vrhnu do fotbalu

čtvrtek, 21. září 2017, 19:27ČlánkyRozhovory3. liga
 

Minulý týden byl nečekaně odvolán trenér Čížové Radim Kokeš. I když komentoval situaci krátkým prohlášením, které bylo poněkud strohé, nedalo nám, abychom se ho nezeptali na podrobnější komentář jeho krátkého působení u třetiligového nováčka.

 
Reklama