Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Lišov potvrdil v souboji se Čtyřmi Dvory roli mírného favorita

středa, 29. března 2023, 10:04ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lišov - K prvnímu jarnímu zápasu o body přijelo do Lišova mužstvo Čtyř Dvorů, které po podzimu skončilo o dvě příčky za domácími a netajilo se ambicemi odvézt z Lišova nějaký bod.

 

Šlágr při startu jara bez vítěze. V 93. minutě srovnával Míka

úterý, 28. března 2023, 18:43ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Strunkovice - Vyrovnávací brankou zimní posily Václava Míky ve třetí minutě nastavení získali malšané v úvodním taháku prvního jarního kola I. A třídy bod po remíze 1:1 na hřišti vedoucího strunkovického Blaníku.

 

Kaplické nastartovaly ve Čkyni penalty

úterý, 28. března 2023, 15:37ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Čkyně - K prvnímu jarnímu duelu zavítali kapličtí Spartakovci na hřiště Čkyně. Podzimní duel skončil bezbrankovou remízou. Osmou Čkyni a pátou Kaplici dělily před zápasem pouhé tři body. Ve vyrovnané tabulce bude každý zápas velice důležitý, a i...

 

Hluboká podle očekávání vyhrála, Strakoničtí ale mohli pomýšlet na body

pondělí, 27. března 2023, 21:47ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Hluboká nad Vltavou - Strakonice na Hluboké dlouho vzdorovaly, podaly houževnatý výkon, na bodový zisk to ale nakonec nestačilo.

 

Protivín smazal v duelu s Olešníkem třígólovou ztrátu a bral bod

pondělí, 27. března 2023, 21:20ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Protivín - Olešník na začátku druhého poločasu vedl už 3:0, pak ale domácí Protivín předvedl parádní obrat a oba celky si body nakonec rozdělily.

 

Šlágr III. třídy mezi Černým Dubem a Kamennou přilákal 262 diváků

pondělí, 27. března 2023, 19:19ČlánkyOkresy
 

Nové Homole - Neuvěřitelných 262 diváků přilákal sobotní šlágr českobudějovické III. třídy mezi domácím Černým Dubem a hostující Kamennou. Ti, co dorazili, nemohli litovat. Utkání nabídlo celkem 8 gólů, 4 penalty (z toho dvě neproměněné) a...

 

KP: Prachatice poprvé v sezóně vyhrály, Jankov na jaře dál tápe

neděle, 26. března 2023, 18:17ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Sobota nachystala v krajském přeboru jedno velké překvapení. Fotbalisté Prachatic si na půdě silného Týna nad Vltavou připsali první vítězství v sezóně. Olympie doma prohrála teprve podruhé. Béčko Táborska připravilo první jarní...

 

Sumář divize: Lom vyhořel v Hořovicích, derby pro Katovice. Slavojáci udeřili v nastavení

neděle, 26. března 2023, 12:51Články4. liga
 

Čechy – Málo vídané drama se odehrálo na českokrumlovském trávníku. Domácí Slavoj v gólové přetahované zvítězil 4:3, když klíčovou trefu vsítil Tůma v oslabení a 93. minutě po hrubici tochovického brankáře. První krajské derby rozhodl rychlý gól...

 

Písek veze z lázeňského města dobrý bod. Mohly ale být i tři

neděle, 26. března 2023, 12:13Články3. liga
 

Karlovy Vary - Další bod zapsali do tabulky České fotbalové ligy fotbalisté Písku. Tentokrát jej dovezli ze hřiště karlovarské Slavie a podruhé za sebou remizovali 1:1.

 
Reklama