Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Fotbalistky Třeboně překvapily favoritky z Kaplice

čtvrtek, 8. listopadu 2018, 08:50ČlánkyŽeny
 

V neděli skončila pozimní část sezóny i pro Kapličandy. Čtvrtá Třeboň, nováček soutěže, hostila kaplický Spartak pod umělým osvětlením. Hrálo se totiž až od sedmnácté hodiny.

 

Mohli jsme přidat další góly, odhadoval písecký Roman Vávra po vysokém vítězství nad Litoměřicemi

středa, 7. listopadu 2018, 23:18ČlánkyRozhovory3. liga
 

Písečtí fotbalisté ve 13. kole ČFL na domácí půdě přestříleli 4:0 tým Litoměřicka, o dvě příčky lépe postaveného konkurenta v tabulce. Celých devadesát minut podávali výkon, jaký se od nich očekával již v předchozí části sezony. V ofenzivě...

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 13. kole KP

středa, 7. listopadu 2018, 18:03ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Po víkendu je rozhodnuto o tom, kdo přezimuje na čele krajského přeboru. Půlmistrem je Olešník s Davidem Lafatou, který v sobotu nezaváhal v Dražicích a zvítězil 3:0. Za Olešníkem se drží trio Krumlov, Lom a Katovice. Poslední dva jmenované týmy...

 

Z tribuny rovnou na hřiště! Sudí Marek Peterka zaskočil ve druhé lize za zraněného kolegu

středa, 7. listopadu 2018, 13:49ČlánkyRozhovory2. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Kuriózní situace nastala v nedělním šlágru druhé ligy mezi českobudějovickým Dynamem a Vysočinou Jihlava (2:0). Hlavní arbitr Emanuel Marek si poranil sval a v 50. minutě oznámil oběma týmům, že už nemůže dál pokračovat. Nečekanou druholigovou...

 

Václav Milec: Góly, nám chybí jenom góly

středa, 7. listopadu 2018, 11:44ČlánkyRozhovory3. liga
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté potěšili fanoušky víkendovou domácí výhrou nad týmem z Litoměřic, kterou okořenili čtyřmi přesnými trefami a dominantním výkonem. Jak průběh zápasu viděl kapitán žlutomodrých Václav Milec?

 

Ubojovali jsme to srdíčkem, říká po výhře s Milevskem Jaromír Vorel

středa, 7. listopadu 2018, 00:10ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalisté Protivína se nachází poněkud překvapivě na samém dně tabulky a body z domácího utkání s Milevskem tak potřebovali jako sůl.

 

Lhenická pevnost poprvé padla až v domácí derniéře

úterý, 6. listopadu 2018, 18:11ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lheničtí v domácí rozlučce s mistrovským podzimem za pravého dušičkového počasí poprvé na svém hřišti prohráli a také poprvé nevstřelili branku. V utkání se sousedem z popředí tabulky se proti soustředěné jeho obraně s výškovou převahou hůře...

 

Čimelické trápila v Želči koncovka

úterý, 6. listopadu 2018, 17:56ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Mužstvo Čimelic zavítalo ve 13. kole krajského přeboru na hřiště do Želče. Před slabou diváckou návštěvou šlo tabulkovým sousedům z konce soutěže o hodně. A před blížící se dlouhou zimní přestávkou si dělala zálusk na body obě mužstva.

 

Chýnovští ovládli okresní derby a první Sokol S. Ústí vyprovodili čtyřmi krásnými góly

úterý, 6. listopadu 2018, 12:22ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V ostře sledovaném šlágru kola před rekordní návštěvou zvítězilo přesvědčivě mužstvo domácích a připravilo vedoucímu celku tabulky druhou porážku v soutěži.

 
Reklama