Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Nic platno. Devět hráček Protivína bojovalo v Kaplici statečně, ale marně

čtvrtek, 18. října 2018, 09:31ČlánkyŽeny
 

V dalším kole ženské divize se potkaly týmy z opačných pólů tabulky. Jednoznačnými favoritkami byly Kapličandy. Protivín navíc dorazil k utkání pouze v devíti. Dalo se tedy očekávat, že skóre dlouhé minuty bezbrankové nevydrží.

 

Sumář divize: Vydařené obraty skóre v domácích zápasech

čtvrtek, 18. října 2018, 08:48Články4. liga
 

Hradečtí fotbalisté prodloužili vítěznou sérii na čtyři zápasy a udrželi si postavení na deváté příčce. Nováček od Vajgaru tentokrát otočil vývoj střetnutí s Dobříší. Radost nám udělal další obrat. Táborská rezerva porazila na Soukeníku Sedlčany...

 

Dorostenci Písku se utkali s Meteorem. Mladší žáci bojovali se Spartou

čtvrtek, 18. října 2018, 01:00ČlánkyMládež
 

Písecká devatenáctka doma proti výše postaveným Pražanům odehrála velice dobrou první půli a sedmnáctka měla naopak lepší tu druhou. Od bodů nebylo daleko, ale tentokrát na ně písečtí mladíci nedosáhli.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 10. kole KP

středa, 17. října 2018, 18:37ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Víkendové kolo KP přineslo velkou senzaci v podobě výhry Blatné na hřišti Českého Krumlova 2:0. Nečekaný výsledek se zrodil také v Lomu, kde táborské derby ovládly Dražice po výsledku 4:3. Co se naopak čekalo, bylo domácí vítězství rozjetého...

 

Milan Nousek ml.: Hráčům jsem důrazně naznačil, že jsem v jiné roli

středa, 17. října 2018, 10:17ČlánkyRozhovory3. liga
 

Po jedenácti zápasech třetiligového ročníku 2018/2019 převzal po Rostislavu Grossmannovi písecký A-tým dosavadní asistent Milan Nousek mladší. Co s mužstvem zamýšlí, na co se zaměří a jaké byly jeho první kroky, prozradil v následujícím rozhovoru.

 

Vedoucí Lažiště se nadřelo na body s Větřním

středa, 17. října 2018, 09:29ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V 10. kole I. A, sk. A, zajížděl lídr tabulky FK Lažiště na hřiště předposledního Větřní. Vzhledem k tomu, že v dopoledních zápasech mužstva na chvostu tabulky bodovala, potřebovali domácí v tomto utkání také bodovat, aby nezůstali na posledním...

 

První porážka Nové Vsi. S Lokomotivou nezvládla druhý poločas

úterý, 16. října 2018, 21:00ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Novoveský nováček zajížděl v dalším utkání I. A třídy na hřiště v Suchém Vrbném, kde má domácí stánek českobudějovická Lokomotiva. Postavení obou mužstev v tabulce bylo na opačných pólech, ale během devadesáti minut to tolik patrné nebylo.

 
Reklama