Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Výhru Veselí v Chýnově vystřílel hattrickem Ondřej Dvořák

úterý, 31. října 2023, 14:33ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnov – V okresním derby chýnovští fotbalisté nestačili v důležitém zápase na veselskou „Lokotku“ a přenechali jí na domácím trávníku překvapivě všechny tři body.

 

Prachatice měly šancí poskrovnu, první domácí porážku okusily s Kaplicí

úterý, 31. října 2023, 14:08ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Prachatice – Ve svátečním sobotním dopoledni se kapličtí fotbalisté představili na hřišti prachatického Tatranu. V duelu týmů ze středu tabulky měl hostující trenér Ginzel k dispozici i některé hráče, kteří v minulém zápase chyběli.

 

I. třídy: Strunkovice si poradily se Zlatou Korunou. Střelské Hoštice sestřelily Bavorov

pondělí, 30. října 2023, 20:28ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Ve třech skupinách se hrálo o nejvyšší mety. V A skupině I. A třídy prodloužily vítěznou sérii neporažené Strunkovice. Druhou Zlatou Korunu zdolaly po boji 3:2. Bavorov, lídr B skupiny I. B třídy, vůbec poprvé ztratil s druhými...

 

Bratři Mischnikové rozhodli o výhře Jindřichova Hradce nad béčkem Domažlic

neděle, 29. října 2023, 22:03Články4. liga
 

Jindřichův Hradec – Tým od Vajgaru od deváté minuty s rezervou Domažlic prohrával, ještě v prvním poločase ale dokázal skóre otočit a po přestávce si tři body pojistili dalšími dvěma góly.

 

KP: Dvojice z chvostu se rozešla smírně. Olešník pokračuje ve vítězné sérii, Třeboň podvanácté neporažena

sobota, 28. října 2023, 21:42ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 
Aktualizováno 29. října 2023, 19:42

Jihočeský kraj – Olešník neprohrál desátý zápas v řadě a pro jubilejní desáté podzimní vítězství si i bez kanonýra Lafaty dojel do Oseka. Nováček Mirovice zmobilizoval v závěru všechny síly a s Protivínem strhl skóre na vlastní stranu. Tahákem...

 

Venkovní mizérii Katovičtí neprolomili. Na umělce v Hořovicích selhali v koncovce

sobota, 28. října 2023, 21:29Články4. liga
 

Hořovice – Fotbalisté Katovic nevyužili v Hořovicích ani ty největší šance. Domácí byli produktivnější, skórovali po dvou standardkách a brali všechny tři body. Výkon Vašicových svěřenců byl příslibem do závěrečných zápasů podzimu.

 

Zápas podzimu Slavoj nezvládl a z Tachova si přivezl čtyřgólovou nadílku

sobota, 28. října 2023, 21:02Články4. liga
 

Tachov – Důležitý souboj na západě Čech Český Krumlov vůbec nezvládli a po prohře 0:4 stále zůstává na chvostu divizní tabulky.

 

Porážka s Pardubicemi: Dynamo se prezentovalo nejbídnější hrou za několik posledních let

sobota, 28. října 2023, 19:23Články1. liga
 

České Budějovice – Po debaklu 0:4 na hřišti obhájce titulu Sparty neskórovali fotbalisté Dynama ani v domácím prostředí a podlehli 0:1 Pardubicím, s nimiž měli stejný počet deseti bodů a dýchali jim na záda ze 14. příčky. Za odvedený výkon si...

 

Soběslav vedla o dva góly, nakonec se musela spokojit jen s remízou

sobota, 28. října 2023, 19:21Články4. liga
 

Soběslav – Domácí Spartak hodinu kraloval, ale v poslední půlhodině prokázal Sokolov své kvality a oba týmy si nakonec body rozdělily.

 
Reklama