Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Výhra nad Třeboní posunula Čimelice na druhé místo

úterý, 28. března 2017, 14:50ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Po dvou venkovních zápasech za sebou, v nichž Čimeličtí nasbírali tři body, se poprvé představili vlastním fanouškům. V domácí premiéře hostili Jiskru Třeboň.

 

Suchdol se rozešel s Novou Vsí bezgólovou remízou

úterý, 28. března 2017, 14:04ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Zápas plný soubojů, nepřesností a agresivity bylo možno vidět na hřišti v Chlumu u Třeboně mezi TJ Nová Ves a Sokol Suchdol nad Lužnicí. Dvě nejlepší obrany nepropadly ani jednou a tak si oba týmy odvážejí bod po zasloužené remíze.

 

Čkyně na úvod jara vyloupila Netolice

úterý, 28. března 2017, 13:15ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Po zimní pauze se rozběhl boj o mistrovské body v I. B (sk. B). Do Netolic, které hájily sedmou příčku, přijela po podzimu třetí Čkyně. Na těžkém terénu se dal očekávat tuhý boj o každý kousek hřiště. Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a...

 

Ratibořští našlápli k výhře v první půlhodince

úterý, 28. března 2017, 12:39ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V úvodním duelu jara hostily Ratibořské Hory rezervu Třeboně (Břilice). Zásluhou vydařeného nástupu, který korunovaly dvěma góly, získaly důležité body k posunu do klidného středu tabulky D skupiny I. B třídy.

 

Roudenský David Růžička zkolaboval na Doubravce

pondělí, 27. března 2017, 23:38Články4. liga
 

Dvě těžké rány dostali malšané před nástupem do druhého dějství zápasu v Plzni na Doubravce, kde drželi domácí na uzdě, a stav byl 0:0. Nejprve přišli ve 44. minutě o vykartovaného Daniela Lercha a než skončila poločasová přestávka, zkolaboval...

 

Bernartice nepokořily obranu posledního Hradiště a přišly o dva body

pondělí, 27. března 2017, 21:08ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V úvodním jarním 14. kole hostovali Bernartice na písecké umělce a jejich soupeřem jim bylo po podzimu poslední mužstvo soutěže TJ Hradiště. Pro hosty to asi neměl být teoreticky soupeř, se kterým by měli po kvalitní zimní přípravě problémy....

 

Stachy přibrzdily Volyni a vzdálily se sestupovému pásmu

pondělí, 27. března 2017, 20:38ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Na horké volyňské půdě se nevyhrává, navíc proti sobě nastoupily týmy s opačnými ambicemi. Domácí byli jasným favoritem, ale hosté konečně přes zimu potrénovali a přijeli se poprat o body.

 
Reklama