Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovský Pavel Kulveit slaví sedmdesáté narozeniny

 
středa, 26. června 2024, 07:33

Chýnov – Ve středu 26. června 2024 slaví bývalý dlouholetý hráč FC Chýnov Pavel Kulveit významné životní jubileum.

Patří do úspěšné generace hráčů, kteří koncem 70. let a v 80. letech úspěšně reprezentovali chýnovský fotbal v krajských soutěžích. Pod vedením trenéra Josefa Macháčka byl se svými spoluhráči J. Basíkem, J. Mládkem, V. Janů, J. Janů, Vl Hruškou, L. Šalátem, M. Fučíkem a dalšími u prvního historického postupu do krajského přeboru v roce 1985. Jako vedoucí mužstva zažil v roce 2002 další postup do krajského přeboru. Dlouhá léta je členem klubového výboru.

„Bez jeho komentářů si už nedovedeme představit žádné mistrovské utkání našeho áčka. Pravidelně hlásí výsledky na krajský fotbalový svaz, píše komentáře do novin o jednotlivých utkáních a významnějších fotbalových turnajích. Zkrátka je to náš takový tiskový mluvčí. Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví do dalších let,“ popřál jubilantovi za FC Chýnov předseda Miroslav Mládek.

K četným gratulantům se připojuje redakce Jihočeského fotbalu.

Napsal(a) Redakce | Foto Miroslav Holer