Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj žen v hale ovládlo Dynamo

 
středa, 8. února 2023, 18:22

Soběslav – Po dvouleté pandemické odmlce přivítala útulná soběslavská hala účastnice tradičního turnaje žen v sálovém fotbalu. Vzhledem k tomu, že se s předstihem omluvil tým TJ Mokré, bylo skvělou volbou oslovit premiérově i týmy ze západu Čech, které byly velkým oživením a zpestřením.

Zasloužené prvenství  si odvezlo „áčko“ českobudějovického Dynama, které ztratilo pouhé dva body za remízu s Jiskrou Domažlice. Ta si vyrovnanými výkony zajistila pohár za druhé místo, bronz bere obhájce prvenství TJ Hradiště.

Nejlepší střelkyní se se čtyřmi přesnými zásahy stala Kateřina Homerová (Dynamo „A“), nejlepší hráčku turnaje mělo ve svých řadách Hradiště (Alexandra Šimáková) a z výborných brankářských výkonů byla právem vyhodnocena ta nejmladší, hájící branku Táborska (Natálie Hrstková).

Nejpovedenější turnaj v historii byl provázen velmi přátelskou atmosférou, na které se podělili všichni aktéři, turnaj s přehledem odřídili a zorganizovali předseda Českobudějovického svazu sálového fotbalu Luboš Zabilka, Josef Ovčáček a Nikolaj Dimitrov.

Lze si jen přát, že i přes každoroční úbytek týmů bude v následujících letech tradice ženských turnajů, které mají své kouzlo a stálé místo v kalendáři, pokračovat.

Výsledky turnaje žen v sálovce

1. Dynamo ČB „A“ 16 bodů (Domažlice 1:1, Hradiště 3:0, Dynamo „B“ 1:0, Klatovy 2:0, Borovany 2:0, Táborsko 3:1)

2. Domažlice 11 (Hradiště 1:0, Dynamo „B“ 0:1, Klatovy 0:0, Borovany 1:0, Táborsko 4:1)

3. Hradiště 10 (Dynamo „B“ 0:0, Klatovy 2:0, Borovany 2:0, Táborsko 2:0)

4. Dynamo ČB „B“ 7 (Klatovy 0:0, Borovany 0:0, Táborsko 0:0)

5. Klatovy 6 (Borovany 1:0, Táborsko 1:1)

6. Borovany 4 (Táborsko 1:0)

7. Táborsko 2

Napsal(a) Redakce