Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

4. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Třetí liga a divize už znají los příští sezony. Startuje 22. srpna

úterý, 16. června 2020, 13:01Články3. liga4. liga
 

Čechy – Nižší celostátní soutěže jsou rozlosovány. Celky z jihu Čech tak už ví pořadí zápasů, které je čekají v příští sezoně. Ta začne o víkendu 22. a 23. srpna 2020.

 

Sledované přípravné derby Soběslavi s Lomem nemělo vítěze

neděle, 14. června 2020, 19:57Články4. liga
 

Soběslav – Budoucí soupeři v nadcházejícím ročníku divize A se utkali v sobotu na soběslavském trávníku. Duel hraný před skvělou návštěvou, kterou shlédlo 450 diváků, skončil po dvou rozdílných poločasech smírně.

 

Trenérská změna v Jindřichově Hradci. Marek Černoch skončil, klub hledá náhradu

čtvrtek, 4. června 2020, 08:24Články4. liga
 

Jindřichův Hradec – Jeden z pěti jihočeských zástupců v divizi hlásí změnu trenéra. Během pauzy po předčasném ukončení soutěžního ročníku kvůli pandemii koronaviru skončil na místě trenéra v FK Jindřichův Hradec 1910 Marek Černoch.

 

V Čížové se loučili se sezonou a divizí

úterý, 2. června 2020, 20:00Články4. liga
 

Čížová – Oddíl se stoletou tradicí se v sobotu rozloučil přátelským zápasem se Semicemi nejen s předčasně ukončenou sezonou, ale i příslušností v divizi, kterou Čížová opouští z finančních důvodů.

 

Čížová opouští divizi. Přihlášku podá do I. B třídy

pondělí, 18. května 2020, 19:03Články4. liga
 

Čížová – Oddalovaný černý scénář čížovského fotbalu se nakonec naplnil. Klub z Písecka se kvůli nedostatku financí odhlásí z celostátní soutěže a od příští sezony bude vystupovat v nejnižší krajské třídě.

 

Fotbalisté Katovic zahájili přípravu, trenér měl k dispozici takřka kompletní kádr

pátek, 15. května 2020, 22:09Články4. liga
 

Katovice – Už ne individuálně, fotbalisté Katovic zase trénují pěkně pohromadě! Úvodní trénink přípravy na novou sezonu proběhl v pátek 15. května, kdy se trenéru Přemyslu Šroubovi hlásila takřka dvacítka hráčů. Ti byli po dvouměsíční nevynucené...

 

Jízdní řád turnaje Přátelství: Jako první na sebe narazí Jankovem s Olešníkem

pondělí, 11. května 2020, 14:04Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Poslední květnovou sobotu odstartuje předehrávkou mezi Jankovem a Olešníkem vícedenní turnaj mužů, který pořádá TJ Malše Roudné. Divizní béčko Dynama ČB odehraje první čtyři z pěti utkání na půdě soupeřů. Osm zápasů se uskuteční...

 

Revoluce ve správě sportovních klubů

čtvrtek, 7. května 2020, 13:33Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Český sport už tak dlouho zoufale volá po transparentnosti poskytování dotací a digitalizaci. Už nemusí! Na scénu totiž přichází produkt od českých vývojářů a sportovních nadšenců SPORTES. Jedná se o nový administrativní a evidenční systém, který...

 
Reklama