Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. ČFL: Béčko Táborska se po dvou porážkách dočkalo vítězství

 
čtvrtek, 10. října 2024, 21:10

Tábor – Po dvou těsných prohrách si rezerva Táborska připsala tříbodový zisk. V dohrávce šestého kola 3. ČFL porazila ve středu 9. října doma Velvary 2:1. Jihočeši si vybudovali vedení 2:0 díky gólům Macha a Nsunzu, na které soupeř dokázal odpovědět až v závěru, kdy Weis snížil.

FC Táborsko B - FC Slovan Velvary 2:1 (0:0)

Góly: 60. Mach, 80. Nsunzu – 90. Weis. Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Makovec. ŽK: 1:1 (Soliu – Mensah). ČK: 0:1 (66. Sow). Diváků: 160.

Táborsko B: Táborsko B: Pastornický – Schindler (46. Hrabák), Brabec, Nsunzu, Fišer – Schramhauser, Javorek – Šplíchal, Kopáček (79. Špaček), Soliu (72. Praveček) – Mach (79. Kubovský). Trenér Zeman

Lukáš Zeman (trenér Táborska B): „První poločas jsme odehráli opravdu výborně. Hráči se nabízeli a byli odvážní v soubojích jeden na jednoho. Vytvářeli jsme si šance a soupeře téměř nepustili za půlku. Kromě toho jsme těsně před pauzou nedali penaltu. Kdybychom v polovině zápasu vedli 4:0, nikdo by se nemohl divit. Je jenom škoda, že jsme ty šance nedali, do druhého poločasu jsme mohli jít ve větším klidu. Ve druhé části utkání jsme chtěli navázat na výkon z první půle. Věřili jsme, že pokud budeme trpěliví, prosadíme se. Po hodině hry dostal hráč hostů červenou kartu, Velvary šly do deseti a my jsme v tu dobu vedli 1:0. Hostům to ale paradoxně spíš pomohlo, protože neměli co ztratit, nám naopak scházel klid na balónu. Nedokázali jsme využít oslabení soupeře a byli jsme zbrklí. I tak se nám ale podařilo zvýšit naše vedení na 2:0. Je škoda, že jsme v předposlední minutě neudrželi čisté konto, na druhou stranu jsme rádi, že jsme se po dvou prohraných zápasech dokázali zase zvednout a předvést dobrý výkon.“

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař