Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Obranný blok Jankova překonali Písečtí pětkrát

sobota, 18. února 2017, 20:303. liga4. ligaAktuálně
 

V jiné roli se oproti předchozím duelům proti celkům z vyšších soutěží ocitli třetiligoví fotbalisté Písku, kteří v předposledním přípravném utkání před jarní částí České fotbalové ligy hostili na umělé trávě u Otavy divizního nováčka z Jankova.

 

Třetiligový Písek držel krok i s Vlašimí

neděle, 12. února 2017, 19:273. ligaAktuálně
 

Po minulém víkendu, kdy hráčům i divákům svítilo na fotbalová představení příjemně hřející slunce, se k Otavě vrátil tuhý mráz, který znepříjemňoval jinak pohledné utkání domácího Písku s druholigovou Vlašimí.

 

Motorlet trestal okénka v táborské obraně

sobota, 11. února 2017, 21:063. ligaAktuálně
 

Čtvrté přátelské střetnutí v rámci zimní přípravy sehrála táborská rezerva potřetí v Praze. Po juniorce Bohemians a Admiře byl jejím soupeřem ambiciózní Motorlet, který se pod exslávistickým trenérem Martinem Poustkou netají postupovými plány do...

 

Písek prověřil další prvoligista. Liberci chyběl jen Baroš

středa, 8. února 2017, 16:233. ligaAktuálně
 

Písečtí fotbalisté absolvovali ve středu odpoledne na hřišti v Mladé Boleslavi šestou část devítidílného seriálu zimních přípravných duelů. Ve Středních Čechách se týmu trenéra Ondřeje Prášila postavil atraktivní soupeř - prvoligový FC Slovan...

 

Táborské béčko selhalo po přestávce

sobota, 4. února 2017, 23:413. ligaAktuálně
 

Třetiligová rezerva Táborska měla při další prověrce za protivníka divizní Neratovice. Po minulém vítězství s Admirou Praha (4:1) si pochvalu její hráči tentokrát nevysloužili.

 

Písek po soustředění vyprášil druholigové Znojmo

sobota, 4. února 2017, 19:403. ligaAktuálně
 

Za krásného fotbalového počasí, které vystřídalo dosavadní mrazy a sněhové přeháňky, přivítali písečtí třetiligoví fotbalisté v přípravném utkání druholigové Znojmo.

 

Ze soustředění rovnou na Znojmo

čtvrtek, 2. února 2017, 19:413. liga
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté polykají poslední tréninkové dávky na šumavském Zadově, kde nabírají kondici před startem jarní části České fotbalové ligy. Po návratu do Písku si zahrají proti druholigovému Znojmu.

 

Juniorka plzeňské Viktorie vyjádřila u Otavy převahu čtyřmi góly

středa, 25. ledna 2017, 22:053. ligaAktuálně
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté doplněni o hráče devatenáctky nastoupili již ke třetí lednové zápasové prověrce. Na umělé trávě a pod umělým osvětlením se v domácím prostředí utkali s juniorkou plzeňské Viktorie, kterou na jihu Čech z lavičky...

 

Brzký gól rozhodl o výhře Písku nad juniorkou Dynama

neděle, 22. ledna 2017, 19:013. liga
 

Ke druhé herní prověrce se třetiligový A-tým FC Písek vydal do Českých Budějovic na Složiště, kde se v sobotu 21. ledna postavil juniorce Dynama.

 
Reklama