Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Béčko Táborska podlehlo hradecké Olympii. Trenér Čížek už myslí na Hořovicko

pondělí, 13. března 2017, 20:36Články3. liga
 

Béčko Táborska vstoupilo do odvetné části třetí ligy na hřišti hradecké Olympie, jednoho z favoritů na postup. Poprvé pod novým trenérem Miroslavem Čížkem podalo sympatický výkon, velkou oporou byl brankář Blažek, ale zkušený tým Východočechů...

 

Písečtí vstoupili do třetiligového jara šťastným vítězstvím nad Vltavínem

sobota, 11. března 2017, 14:143. ligaAktuálně
 

Cenné vítězství v jarní premiéře České fotbalové ligy vybojoval FC Písek na domácí umělce proti pražskému Vltavínu. Jihočeši se třemi novými záložníky v základní sestavě otevřeli skóre již v úvodní minutě a po půlhodině vedli 2:0, nakonec se však...

 

Jarní část Fortuna ČFL startuje. Písek hostí Vltavín

čtvrtek, 9. března 2017, 20:35Články3. liga
 

Na fotbalové trávníky se vrací boje o mistrovské body. V sobotu 11. března poprvé vyběhnou na hřiště také třetiligoví fotbalisté, kteří mají na programu zápasy 18. kola.

 

Béčko Táborska povede za záchranou Miroslav Čížek

úterý, 7. března 2017, 08:50Články3. liga
 

Novým trenérem fotbalistů FC MAS Táborsko B byl na konci zimní přípravy jmenován Miroslav Čížek. Na lavičce třetiligového týmu vystřídal Josefa Pletichu.

 

V generálce na třetí ligu si Písečtí zastříleli

sobota, 4. března 2017, 19:563. liga4. ligaAktuálně
 

Poslední duel před startem České fotbalové ligy odehráli písečtí fotbalisté na domácí umělé trávě, kde v sobotu před obědem hostili divizní celek Malše Roudné.

 

Na pelhřimovské Kalvárii naplnilo táborské béčko čtyřgólovou normu

pondělí, 27. února 2017, 09:243. liga
 

Rezerva Táborska se vydala k šestému přípravnému střetnutí opět na Vysočinu. Zlepšující formu potvrdila i v souboji s divizním Pelhřimovem.

 

Béčko Táborska mělo nad účastníkem MSFL navrch

pondělí, 20. února 2017, 17:383. liga
 

Za další přípravou vyrazilo táborské béčko na Vysočinu, kde se v konfrontaci moravské a české třetí ligy utkalo s Horáckým FK Třebíč, desátým týmem MSFL.

 
Reklama