Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

V 1. kole MOL Cupu pojedou Písečtí do Zbuzan. Lička se blýskl šesti góly!

pondělí, 17. července 2017, 22:30Články3. liga
 

Víkendovými zápasy předkola byl rozehrán nový ročník české pohárové soutěže MOL Cup. Jednoznačné vítězství 9:2 nad celkem SK Brná rozhodlo o tom, že soupeřem fotbalistů FC Písek budou v 1. kole soutěže hráči divizních Zbuzan.

 

Písek vyhrál dvakrát ve dvou dnech. V Katovicích 8:4, doma s Jankovem 7:1

sobota, 15. července 2017, 19:13Články3. liga
 

Dvě vysoké výhry si na úvod přípravy na své konto připsali fotbalisté A-týmu FC Písek, kteří nejprve v pátek 14. července nastoupili v Katovicích a v sobotu před obědem hostili v domácím areálu divizní Jankov.

 

FOTO: S Pískem už trénoval Slepička, s Čížovou Bodeček

středa, 12. července 2017, 23:30Články3. ligaAktuálně
 

Na středečním tréninku třetiligových mužstev Písku a Čížové se objevily avizované posily. U Otavy se proháněl po hřišti exsparťan Miroslav Slepička, na strakonickém Sídlišti se připravoval s Čížovou Lukáš Bodeček.

 

FOTO: Čížová poprvé trénovala ve Strakonicích

úterý, 11. července 2017, 22:45Články3. ligaAktuálně
 

Poslední vítěz loňského divizního ročníku zahájil měsíc trvající letní dril, aby se pečlivě připravil na historickou účast v České fotbalové lize.

 

Další změny v kádru FC Písek. K Otavě má nakročeno Slepička

úterý, 11. července 2017, 15:31Články3. liga
 

Letní příprava na nový ročník Fortuna ČFL odstartovala. Úvodní týmový trénink absolvovalo jednadvacet fotbalistů, ale ani to nebude konečné číslo.

 

Písecký kanonýr Dežo Finta oslaví osmdesátku

úterý, 11. července 2017, 13:11Články3. liga
 

V šedesátých a sedmdesátých letech patřil Dezider Finta mezi nejobávanější fotbalové útočníky a kanonýry na jihu Čech. Chtěly ho prvoligové týmy, ale on v roce 1958 přišel do druholigové táborské Dukly, se kterou si zahrál i proti slavnému...

 

FOTO: Písek zahájil třetiligovou sezonu. Chce hrát nahoře

pondělí, 10. července 2017, 22:39Články3. ligaAktuálně
 

V pondělí 10. července v půl čtvrté odpoledne se po dovolené sešli fotbalisté píseckého A-týmu, členové realizačního týmu i vedení klubu, aby společně zahájili sezonu 2017/2018, která by pro svěřence trenéra Ondřeje Prášila měla skončit výrazným...

 

Čížovou povede ve třetí lize trenérský tandem Kokeš – Staroba

pondělí, 10. července 2017, 08:29ČlánkyRozhovory3. ligaAktuálně
 

Překvapivá zpráva dorazila z tábora třetiligového nováčka. Jméno trenéra Radima Kokeše bude nějaký čas spojováno s fotbalem v Čížové.

 

Čížová pracuje na posilách a úpravě hřiště

pátek, 30. června 2017, 17:58Články3. liga
 

Fotbalisté Sokola Čížová si užívají zaslouženého volna. V uplynulé sezoně dosáhli výjimečného úspěchu, když vyhráli divizi A a zaslouženě postoupili do třetí nejvyšší republikové soutěže. Aby v ní nehráli druhé housle, musí vhodně posílit a v...

 
Reklama