Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Písečtí mají skalp Pardubic a postupují do 3. kola Mol Cupu

středa, 9. srpna 2017, 22:50Články3. ligaAktuálně
 

Těsně před startem třetiligové soutěže čekal na fotbalisty FC Písek těžký test. Na domácím hřišti se v rámci 2. kola MOL Cupu utkali s druholigovým celkem FK Pardubice. Po dramatickém průběhu uspěl tým Ondřeje Prášila v penaltovém rozstřelu a...

 

Čížové se v generálce v Plzni nedařilo. Třetiligový podzim stráví ve Strakonicích

neděle, 6. srpna 2017, 15:51Články3. liga
 

K poslední přípravě před premiérou ve třetí lize se Čížová vydala na západ Čech. V plzeňské metropoli byla jejím soupeřem divizní Doubravka.

 

Čížová bude o víkendu bojovat na dvou frontách. Domácím stánkem se může stát i Temelín

pátek, 4. srpna 2017, 11:34Články3. liga
 

Fotbalisté Sokola Čížová jedou sehrát generálku na III. ligu až do Plzně, kde bude jejich soupeřem divizní Senco Doubravka. A pak už svěřenci trenérů Kokeše a Staroby naskočí do soutěžního kolotoče, který se rozjede v sobotu 12. srpna v Benešově....

 

Před pohárem Písek naděloval v Soběslavi

čtvrtek, 3. srpna 2017, 09:30Články3. liga
 

K poslednímu přípravnému utkání před zápasem 2. kola MOL Cupu a ostrým startem třetiligové soutěže zajížděli písečtí fotbalisté na půdu divizního nováčka ze Soběslavi, kde zanechali dobrý dojem a pořádně si zastříleli. Navíc se v kádru trenéra...

 

V poháru se Písek utká s druholigovými Pardubicemi

pondělí, 31. července 2017, 17:21Články3. liga
 

Písečtí fotbalisté dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející utkání 1. kola MOL Cupu ve Zbuzanech a mohli se tak těšit na los dalšího průběhu soutěže, který jim za soupeře přiřkl druholigové Pardubice.

 

FOTO: V Kovářově padlo mezi Čížovou a Milevskem sedm gólů

sobota, 29. července 2017, 23:22Články3. ligaKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

Atraktivní duel dvou zástupců píseckého okresu proběhl na hřišti v Kovářově, kde se střetly Sokol Čížová s FC ZVVZ Milevsko. Třetiligový favorit si vytvořil třígólový náskok, ale v posledních dvaceti minutách Vzduchotechnici zápas zdramatizovali...

 

Čížová byla po přestávce k nezastavení. Zbraslavi uštědřila „sedmičku“

úterý, 25. července 2017, 12:03Články3. liga
 

Po remíze s FK Králův Dvůr (1:1) byl dalším soupeřem Sokola Čížová v letní přípravě SK Zbraslav. Třetiligový nováček se po poločasovém rozkoukávání rozehrál a převahu vyjádřil sedmi góly.

 

Písek bude hrát 2. kolo MOL Cupu, udolal Zbuzany

sobota, 22. července 2017, 19:50Články3. ligaAktuálně
 

K prvnímu soutěžnímu utkání sezony 2017/2018 zajížděli svěřenci trenéra Ondřeje Prášila do Zbuzan, kde se v sobotu dopoledne střetli s domácím divizním celkem v rámci úvodního kola MOL Cupu.

 

Nové posily FC Písek se poprvé představí ve Zbuzanech

pátek, 21. července 2017, 12:54Články3. liga
 

Před prvním soutěžním zápasem sezony, který třetiligoví fotbalisté Písku odehrají v sobotu 22. července ve Zbuzanech v rámci 1. kola MOL Cupu, oznámilo vedení klubu přestup šesti hráčů, kteří nastoupili do letní přípravy.

 

FOTO: O porážce Písku rozhodl v závěru Konaté

úterý, 18. července 2017, 22:27Články3. ligaAktuálně
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté mají za sebou zřejmě nejtěžší herní zkoušku v rámci letní přípravy na sezonu 2017/2018. V areálu u Otavy je prověřila juniorka pražské Sparty, která je v Písku na soustředění.

 
Reklama