Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sedlčanům nastříleli Písečtí devítku, ale dostali také varování

sobota, 3. března 2018, 18:54Články3. ligaAktuálně
 

V generálce na start jarní části České fotbalové ligy se písečtí fotbalisté na domácí umělé trávě střetli s divizním celkem Sedlčan. Utkání mělo jasného favorita, ale hosté u Otavy bojovali.

 

V generálce na ligu přivítá Písek Sedlčany

pátek, 2. března 2018, 07:29Články3. liga
 

K poslednímu přípravnému utkání před startem jarní části České fotbalové ligy 2017/2018 přijede k Otavě celek Tatranu Sedlčany, který hraje Fortuna Divizi A, kde mu aktuálně patří 7. místo.

 

S Příbramí to byl duel dvou různých poločasů

sobota, 24. února 2018, 16:00Články3. ligaAktuálně
 

Těžkou, ale velmi přínosnou prověrku měli dva týdny před startem třetiligové soutěže na programu písečtí fotbalisté, kteří na domácí umělé trávě přivítali druholigovou Příbram, pro níž bylo střetnutí generálkou.

 

Čížová představila s Domažlicemi posily z Plzně

neděle, 18. února 2018, 18:00Články3. liga
 

Po týdnu si fotbalisté třetiligové Čížové znovu zahráli na umělém trávníku v Plzni na Doubravce. Soupeřem jim byla dobře známá Jiskra Domažlice.

 

S Aritmou se Písečtí rozešli smírně

sobota, 17. února 2018, 15:24Články3. ligaAktuálně
 

Tři týdny před startem jarní části České fotbalové ligy se fotbalisté Písku v přípravném utkání střetli s hráči divizní Aritmy Praha.

 

Písečtí na Strahově neskórovali, ale výkonem nezklamali

neděle, 11. února 2018, 14:34Články3. liga
 

V dalším přípravném utkání se představil třetiligový Písek v Praze na Strahově proti juniorce Sparty. Pro domácí mladíky to byla generálka před juniorskou ligou, hosté mají na přípravu ještě čtyři týdny.

 

Čížová tahala na Doubravce za kratší konec

sobota, 10. února 2018, 16:02Články3. ligaAktuálně
 

První za dvou přípravných zápasů na umělém trávníku Doubravky sehrál Sokol Čížová s domácí jedenáctkou. Jihočeši po přestávce vyrovnali, ale pak už se hrálo podle not Senka.

 
Reklama