Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Důležité je, jak budeme hrát my, říká trenér Brožek před Benešovem

pátek, 9. srpna 2019, 10:39Články3. liga
 

V pátek 9. srpna od 18 hodin zahájí FC MAS Táborsko na horké půdě Benešova mistrovskou soutěž Fortuna ČFL.

 

Táborsko sází na kostru týmu, cizince a mladé hráče

středa, 7. srpna 2019, 17:55ČlánkyRozhovory3. liga
 

Fotbalový A tým FC MAS Táborsko po sestupu do třetí ligy nechce propadnout skepsi, ale naopak hodlá hrát i přes vysokou konkurenci „béček“ ligových týmů v horních patrech tabulky. Cíle pojmenoval ředitel klubu Josef Holub. Na předsezonní tiskové...

 

Generálky a přípravné zápasy komplikoval déšť. Ve Veselí se nedohrálo!

neděle, 4. srpna 2019, 20:19Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Sobotní počasí fotbalu nepřálo. Po celém kraji hustě pršelo a ve Veselí nad Lužnicí při generálce Milevska se utkání ani nedohrálo. Zrušeno bylo plánované střetnutí táborského béčka v Pelhřimově. Dvouciferný debakl utržila na domácí trávníku Nová...

 

Generálka Táborska přinesla remízu s mladíky Hradce Králové

neděle, 4. srpna 2019, 20:16Články3. liga
 

V neděli dopoledne sehrál A tým FC MAS Táborsko poslední přípravný zápas před vstupem do třetí ligy. Na hřišti v Tisu na Havlíčkobrodsku remizoval s Hradcem Králové B 2:2, když pokaždé dotahoval náskok soupeře.

 

Vydařená generálka Písku na trávníku Olešníka

neděle, 4. srpna 2019, 15:24Články3. liga
 

Vítězstvím se naladili na novou sezonu České fotbalové ligy. Svěřenci kouče Milana Nouska ml. porazili v posledním přípravném utkání účastníka krajského přeboru z Olešníka 5:1.

 

Táborsko rozstřílelo Rakovník 5:1. Vandas dal hattrick za poločas

pátek, 2. srpna 2019, 09:07Články3. liga
 

Třetiligový A tým FC MAS Táborsko si ve čtvrtek vyzkoušel své síly v předposledním letním přípravném utkání proti SK Rakovník. Středočeši jsou po postupu účastníkem soutěže Fortuna ČFL a týmy se znovu střetnou (už mistrovsky) 20. října.

 

Táborsko hladce zvítězilo nad mladíky Bohemians

neděle, 28. července 2019, 12:47Články3. liga
 

V dalším přípravném duelu v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici hostili domácí borci rezervu prvoligových klokanů Bohemians Praha 1905.

 

Rezerva Sparty porazila Písek góly Amblera a Traoreho

neděle, 21. července 2019, 23:26Články3. liga
 

Béčko pražské Sparty sehrálo během svého soustředění u Otavy druhé přípravné utkání. Tentokrát s budoucím soupeřem v ČFL. Po středečním vítězství v Olešníku 3:0 porazilo v sobotu dopoledne domácí FC Písek 2:0, když protočilo 22 hráčů a gólovou...

 
Reklama