Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Třetiligisté poprvé doma: Písek hostí silné Domažlice, Táborsko nováčka Hostouň

pátek, 16. srpna 2019, 13:51Články3. liga
 

Oba jihočeští zástupci v České fotbalové lize (skupině A) se o víkendu poprvé ukáží vlastním fanouškům. Na závěr náročného „anglického“ týdne a dobrém vstupu do sezony se chtějí předvést v tom nejlepším světle.

 

MOL Cup: Zasloužený postup Písku korunovali Valenta s Petříkem

čtvrtek, 15. srpna 2019, 08:41Články3. liga
 

Písečtí splnili na hřišti divizní Dobříše roli favorita a vítězstvím 2:0 si zabezpečili postup do 2. kola domácího poháru.

 

Pohár: Po vlažném poločase Táborsko v Sedlčanech v klidu postoupilo

středa, 14. srpna 2019, 23:31Články3. liga
 

A-tým FC MAS Táborsko postoupil ve středu do 2. kola poháru MOL Cup, když zvítězil díky zlepšenému výkonu ve 2. poločase na půdě divizních Sedlčan 4:0.

 

MOL Cup: Táborsko a Písek v rolích favoritů, Soběslav dá šanci náhradníkům

středa, 14. srpna 2019, 10:48Články3. liga4. liga
 

Ve středu 14. srpna se v 1. kole poháru MOL Cupu představí trojlístek jihočeských klubů. Zatímco Soběslav doma hostí favorizovaný Benešov, třetiligový tandem Táborsko – Písek zajíždí na trávníky divizních soupeřů ze středních Čech.

 

Písek veze bod z Prahy. Vyrovnání zařídil Valenta

sobota, 10. srpna 2019, 20:15Články3. liga
 

Podzimní premiéra píseckého týmu skončila dělbou bodů. Na hřišti vloni třetího Vltavínu uhrál remízu 1:1, plusový bod po penaltovém rozstřelu skončil na kontě Pražanů.

 

Dobrý vstup, tři body, Táborsko dobylo Benešov

sobota, 10. srpna 2019, 07:58Články3. liga
 

První mistrovské utkání ve 3. lize A tým FC MAS Táborsko zvládl a zvítězil v Benešově 3:1. Utkání mělo napovědět, jak na tom obměněné Táborsko po sestupu je. Obraz zápasu ukázal, že trenér Miloslav Brožek bude mít na čem stavět.

 
Reklama