Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Cheick Oumar Conde a Martin N´Gimbi přestoupili do Zlína

sobota, 25. ledna 2020, 14:55Články3. liga
 

Tábor – Za novým fotbalovým angažmá se vydali dva hráči FC MAS Táborsko. Teprve 19letý defenzivní guinejský záložník Cheick Oumar Conde a 22letý francouzský obránce Martin Matondo N´Gimbi se stáli v pátek posilami prvoligového týmu FC Fastav Zlín.

 

Na Vyšehradě se zrodila cenná výhra nad Varnsdorfem

čtvrtek, 23. ledna 2020, 20:32Články3. liga
 

Praha – Vyšehradská umělka byla svědky dalšího zimně-přípravného vystoupení A týmu FC MAS Táborsko proti druholigovému Varnsdorfu. Jihočeši zvítězili 2:1, když otočili nepříznivý stav 0:1.

 

Písek ve druhé přípravě rozstřílel budějovické mladíky 8:0

neděle, 19. ledna 2020, 21:04Články3. liga
 

Písek - V sobotním dopoledni odehrál FC Písek druhé zimní přípravné utkání. Po prvním střetnutí ve Vlašimi se dokonale rehabilitoval za vysokou porážku a před píseckými fanoušky přesvědčivě zdolal dorost Dynama Č. Budějovice.

 

Liberec udělil Táborsku lekci z kvality

neděle, 19. ledna 2020, 14:14Články3. liga
 

Turnov - Na UMT v Turnově odehrál A tým FC MAS Táborsko druhé zimní přípravné utkání s devátým týmem první ligy Slovanem Liberec. Fotbalisté zpod Ještědu udělili jihočeskému celku lekci z kvality a zvítězili „hokejovým“ výsledkem 7:2, když...

 

Táborsko na úvod zimní přípravy porazilo Duklu B 3:2

neděle, 12. ledna 2020, 19:02Články3. liga
 

Votice – Votická umělka byla svědky přípravného utkání mezi A týmem FC MAS Táborsko a Duklou Praha B. Jihočeši vyhráli 3:2 díky dvěma brankám Vandase a jedné Musiola.

 

Příprava Písku ve Vlašimi skončila po vyrovnané první půli debaklem

neděle, 12. ledna 2020, 18:52Články3. liga
 

Vlašim - První z desítky přípravných zápasů v zimním období sehráli písečtí fotbalisté na umělé trávě ve Vlašimi. První poločas drželi s účastníkem druhé ligy krok, ale po přestávce a obměně sestav propadli na celé čáře.

 

Trenér Táborska Miloslav Brožek chválí pracovitost hráčů

čtvrtek, 9. ledna 2020, 12:23Články3. liga
 

Táborsko – Ostře a bez úlev zahájili v tomto týdnu třetiligoví fotbalisté FC MAS Táborsko zimní přípravu. Od pondělí 6. ledna jsou v plném zápřahu a už v pátek 10. ledna sehrají první přípravné utkání proti Dukle Praha na umělé trávě ve Voticích...

 

V Písku začala příprava na třetiligové jaro. Mužstvo si odskočí do Maďarska

úterý, 7. ledna 2020, 12:39Články3. liga
 

Písek - Třetiligový tým FC Písek odstartoval zimní přípravu. Od prvního lednového pondělí čeká na obhájce bronzového stupínku v ČFL skoro dvouměsíční cyklus vyplněný tréninky v domácím prostředí, deseti zápasy a soustředěním v Maďarsku. Změny v...

 

Ředitel Táborska Josef Holub: Sestupem jsme dostali příležitost nastartovat novou éru

neděle, 5. ledna 2020, 20:26Články3. liga
 

Tábor – Už rok a půl stojí v čele FC MAS Táborsko jako ředitel Josef Holub, který funkci převzal po Tomáši Samcovi. Minulý rok nebyl pro klub, který před šesti lety usiloval o postup do první ligy, vůbec jednoduchý. Po sestupu z 2. ligy bylo...

 

Start zimní přípravy je za dveřmi. Kluci dostanou zabrat, slibuje kouč Nousek

neděle, 5. ledna 2020, 10:09Články3. liga
 

Písek - Poslední dny volna si užili o víkendu hráči píseckého A-týmu. Začátek zimní přípravy se totiž nezadržitelně blíží. K prvnímu tréninku se sejdou již v pondělí 6. ledna 2020.

 
Reklama