Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

3. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko zaslouženě zdolalo druholigový Sokolov 4:1

sobota, 15. února 2020, 14:54Články3. liga
 

Praha (Zličín) – Ve velmi dobrém světle se ukázal třetiligový A tým FC MAS Táborsko v přípravě proti druholigovému Baníku Sokolov.

 

Písek – Příbram U19 3:2. V závěru rozhodl Valenta

středa, 12. února 2020, 08:38Články3. liga
 

Písek - Úterní přípravné střetnutí s dorostenci Příbrami spělo k nerozhodnému výsledku, když tři minuty před koncem se podruhé v utkání prosadil Tomáš Valenta a rozhodl o vítězství písecké jedenáctky.

 

Únavu Písečtí nesetřásli. S Aritmou se rozešli smírně

pondělí, 10. února 2020, 20:52Články3. liga
 

Písek - Remízu v poměru 2:2 přineslo přípravné sobotní utkání mezi Pískem a divizní Aritmou Praha, v němž hosté dvakrát vedli zásluhou Glasnoviče. Za žlutomodré dotahovali Hrachovec s Valentou, který zaznamenal již šestý gól v zimní přípravě.

 

Prohra s B-týmem Liberce byla zbytečná

pátek, 7. února 2020, 19:01Články3. liga
 

Turnov – Ve středu 5. 2. v dalším přípravném utkání prohrál A tým FC MAS Táborsko s libereckou mužskou rezervou 1:2.

 

Písek jasně přehrál domácí Celldömölki VSE

úterý, 4. února 2020, 19:07Články3. liga
 

Celldömölk (Maďarsko) – FC Písek sehrál v rámci soustředění přátelské mezinárodní utkání s Celldömölki VSE. Od prvních minut měl hru pod kontrolou a lídrovi maďarské divize nastřílel v pondělním podvečeru sedm gólů.

 

O prohře Táborska rozdílem třídy rozhodl druhý poločas

neděle, 2. února 2020, 13:44Články3. liga
 

Praha – Druholigový Slavoj Vyšehrad zdolal třetiligový A tým FC MAS Táborsko zlepšeným výkonem po přestávce 5:2. Za „Šemíky“ hrají kvalitní borci: brankář Otáhal, obránci Tomáš Jablonský, Milan Nitrianský, Ondřej Švejdík či záložník Milan Černý.

 

Táborsko bylo Dukle vyrovnaným soupeřem

čtvrtek, 30. ledna 2020, 09:24Články3. liga
 

Milevsko – S druholigovou Duklou Praha svedl přípravný souboj A tým FC MAS Táborsko na UMT v Milevsku a prohrál těsně 0:1. Jihočeši předvedli srdnatý výkon, na kterém mohou stavět. Do utkání přitom nešli v optimální sestavě, která se navíc v...

 

Písečtí se prosadili až po obrátce. Dorostu Plzně nastříleli čtyři góly

úterý, 28. ledna 2020, 23:43Články3. liga
 

Písek - V úterním nevlídném podvečeru porazil FC Písek na domácí umělce třetí celek první dorostenecké ligy Viktorii Plzeň zásluhou zlepšené koncovky ve druhém poločase v poměru 4:2.

 

Táborsko porazilo rezervu Dynama 4:2

pondělí, 27. ledna 2020, 14:05Články3. liga
 

Sezimovo Ústí – Na soukenické umělce se v neděli po obědě uskutečnilo přípravné utkání mezi A týmem FC MAS Táborsko a SK Dynamo České Budějovice B. V zápase, který měl tempo, ale také řadu nepřesností, padlo šest branek. Mladíci Dynama vedoucí...

 

Hráč desetiletí FC MAS Táborsko Lukáš Mach: Byl jsem beranidlo

neděle, 26. ledna 2020, 16:07ČlánkyRozhovory3. liga
 

Tábor – Na 10. reprezentačním plese vyhlásil fotbalový klub FC MAS Táborsko nejlepšího hráče desetiletí. Rozhodli o něm fanoušci v anketě na Facebooku. Vítězem se stal dravý útočník Lukáš Mach (nar. 10. listopadu 1984), který v klubu působil v...

 
Reklama