Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Náročná příprava se podepsala na vysoké porážce Táborska

sobota, 20. ledna 2018, 18:26Články2. ligaAktuálně
 

V posledním střetnutí základní skupiny Tipsport ligy na Vyšehradě čekal na Táborsko duel s druholigovým rivalem Varnsdorfem. Po vyrovnaném prvním poločasu došly Jihočechům síly a soupeř ze Šluknovského výběžku v nejsevernější části Česka toho...

 

Dynamo má novou světelnou tabuli. Nahradila původní z roku 1992

čtvrtek, 18. ledna 2018, 22:13Články2. liga
 

Střelecký ostrov, domácí stadion fotbalistů SK Dynamo České Budějovice, disponuje novou světelnou tabulí. Pro diváky to bude díky multimédiím zpestření. Bez daně stála téměř dva miliony korun.

 

Dynamo sehrálo dvojzápas na Vysočině

středa, 17. ledna 2018, 19:44Články2. liga
 

Na umělé trávě v jihlavském areálu Na Stoupách se Dynamo Č. Budějovice střetlo v první přípravě s domácím FC Vysočina. Trenér David Horejš dal ve středečním dvojutkání příležitost všem hráčům z druholigového kádru. Jihlava dokázala první duel...

 

První body v Tipsport lize. Táborsko si poradilo s Olympií

úterý, 16. ledna 2018, 15:02Články2. ligaAktuálně
 

Táborsko porazilo ve druhém střetnutí zimní Tipsport ligy 2018 na Vyšehradě druholigového rivala Olympii Praha 2:1. Za Jihočechy skórovali Navrátil a testovaný Srb Stevanović, nováček FNL stačil v závěru jen snížit Custorem.

 

Táborsko při startu Tipsport ligy prohrálo s Bohemkou

sobota, 13. ledna 2018, 14:12Články2. ligaAktuálně
 

Táborsko podlehlo v úvodním střetnutí Tipsport ligy 2018 favorizovaným Bohemians Praha 1905. Klokani vstřelili oba góly již v prvním dějství, kdy se prosadili Mašek a Tetteh.

 

Startuje Tipsport liga: Táborsko vyrazí na klokany. Už s Kadulou

čtvrtek, 11. ledna 2018, 23:45Články2. liga
 

Podruhé pocestují Táborští za přípravou do Prahy v sobotu dopoledne. V televizním střetnutí na Vyšehradě poměří síly s Bohemians Praha 1905 v rámci první kola zimní Tipsport ligy (11 hod.).

 

Záložní Erik Puchel dosud hrál jenom za Karvinou. Teď nastoupí za Dynamo

středa, 10. ledna 2018, 07:23Články2. liga
 

V trojlístku zimních posil českobudějovického Dynama, které se objevily na Střeleckém ostrově při zahájení přípravy k odvetné části druholigové sezony, byl vedle sparťanů Jana Vondry a Filipa Haška také jednadvacetiletý odchovanec karvinského...

 
Reklama