Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Brankář Táborska Matej Slávik: Nuly na mém kontě jsou výsledkem práce celého týmu

pátek, 20. listopadu 2020, 10:29Články2. liga
 

Táborsko – 26letý slovenský gólman Matej Slávik patří k posilám FC MAS Táborsko, které přišly k Jordánu letos v létě. Následující obsáhlý rozhovor Mateje blíže představí a reaguje i na aktuální události.

 

Kombinovaný a velmi mladý tým Táborska podlehl Dynamu 0:2

sobota, 14. listopadu 2020, 09:35Články2. liga
 

České Budějovice – V době reprezentační pauzy sehráli SK Dynamo České Budějovice a FC MAS Táborsko přípravný zápas.

 

Táborsko získalo druhou výhru venku, uspělo na Strahově proti Vyšehradu

čtvrtek, 12. listopadu 2020, 15:14Články2. liga
 

Praha – Zdá se, že koronavirová pauza A týmu FC MAS Táborsko prospěla k nabrání sil. Po znovuotevření soutěže si mužstvo přivezlo druhou mistrovskou venkovní výhru, tentokráte z dohrávky v Praze na Strahově proti Slavoji Vyšehrad. Jihočeši...

 

Kondiční trenér Táborska Petr Hejný: Líbí se mi, kam chce klub směřovat a jaké jsou pro něj priority

úterý, 10. listopadu 2020, 17:22Články2. liga
 

Táborsko – Od léta je kondičním trenérem A týmu a potažmo celého klubu FC MAS Táborsko Petr Hejný, který na jih Čech přišel z Liberce. Následující rozhovor si klade za cíl blíže představit zajímavou osobnost realizačního týmu FCT.

 

Táborsko poprvé vyhrálo, přivezlo tři body z Blanska

pondělí, 9. listopadu 2020, 11:08Články2. liga
 

Blansko – V obnovené Fortuna: Národní lize se hrálo 7. kolo. Táborsko odjelo do Blanska a tam sebevědomým výkonem získalo 3 body po výhře 2:0. Góly vsítili Tolno a Majka.

 

Lotyšský trenér Sergejs Golubevs: Věřím, že Táborsko začne vyhrávat

sobota, 7. listopadu 2020, 11:27Články2. liga
 

Táborsko – Realizační tým prvního mužstva FC MAS Táborsko od letošního léta rozšířil lotyšský trenér Sergejs Golubevs, držitel nejvyšší UEFA PRO licence, kterou hlavní trenér Miloslav Brožek studuje.

 

Táborsko se připravuje na nedělní duel v Blansku

středa, 4. listopadu 2020, 18:27Články2. liga
 

Tábor – Poté, co Ministerstvo zdravotnictví v souladu s usnesením vlády ČR umožnilo konání utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, bude sehráno i utkání 7. kola mezi Blanskem a FC MAS Táborsko. Zápas je v plánu v neděli 8. listopadu od 11 hodin ve městě...

 

Posila Táborska Jiří Boula: Anglie mě naučila silový fotbal

sobota, 24. října 2020, 12:49Články2. liga
 

Tábor – Zjednodušeně by se dalo napsat, že A tým FC MAS Táborsko získal dvě posily z Anglie. Matěj Majka působil v druholigovém Brentfordu a Jiří Boula (*08.04.1999) na ostrovech studoval univerzitu ve městě Derby a hrál fotbal za...

 

Pražský „světoběžník“ David Čapek se usadil v Táboře

čtvrtek, 15. října 2020, 16:24ČlánkyRozhovory2. liga
 

Tábor – Třiadvacetiletý útočník David Čapek je od léta 2020 novou posilou FC MAS Táborsko. S fotbalem začínal v 5 letech v Bohemians 1905, kam ho přivedla maminka. Za svou kariéru už stihl vystřídat řadu klubů, především těch z Prahy: kromě...

 

Poděkování a blahopřání táborským jubilantům

úterý, 6. října 2020, 17:38ČlánkyHistorie2. liga
 

Tábor – V letošním roce oslavují životní jubileum (70 let) bývalí fotbalisté VS Tábor a Spartaku Sezimovo Ústí. Klub FC MAS Táborsko jim poděkoval a předal dárkové koše před druholigovým mistrovským utkáním s Hradcem Králové.

 
Reklama