Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko Future: Mladíci sehrají do Vánoc tři přípravná utkání

neděle, 13. prosince 2020, 10:14Články2. liga
 

Tábor – Zápasový projekt nazvaný FC MAS Táborsko Future zorganizuje ještě před Vánoci druhý nejlepší jihočeský klub.

 

Táborsko sehrálo poslední zápas v roce, porazilo Slavii B 4:0

pátek, 11. prosince 2020, 18:32Články2. liga
 

Praha/Xaverov – Ještě dříve než se hráči A týmu FC MAS Táborsko rozjedou na vánoční dovolenou, sehráli v pátek 11. prosince 2020 přípravné utkání jako poslední duel roku. Porazili v Praze v Xaverově slávistické béčko 4:0.

 

Simova pohádka 2020. S Táborskem vyhrál Letní ligu, teď oslňuje fotbalovou Evropu

čtvrtek, 10. prosince 2020, 10:02ČlánkyRozhovory2. liga
 

Tábor - České fotbalové fanoušky v posledním době těší výkony a zejména výsledky pražské Slavie, která se s předstihem probojovala jako jediný český tým do jarní fáze Evropské ligy. V této souvislosti je nejčastěji skloňováno jméno Abdallaha...

 

Táborsku se stále výsledkově nedaří, prohrálo těsně s Duklou

pondělí, 7. prosince 2020, 15:40Články2. liga
 

Tábor – Ani v posledním podzimním utkání FNL nedokázalo Táborsko zvítězit nebo získat bod. Podlehlo doma Dukle Praha gólem hned z úvodu utkání.

 

Táborsko počtvrté v řadě prohrálo

čtvrtek, 3. prosince 2020, 17:33Články2. liga
 

Jihlava – Ani na Vysočině s Jihlavou A tým FC MAS Táborsko v dalším mistrovském utkání FNL neuspěl. Domácí tým vyhrál 2:1 a Táborsko utrpělo čtvrtou porážku v řadě.

 

Miloslav Brožek: Líšeň má zkušené mužstvo, ale záležet bude na tom, jak budeme hrát my

pátek, 27. listopadu 2020, 12:50Články2. liga
 

Táborsko – Poslední listopadovou sobotu od 13.30 hodin opět bez diváků hostí FC MAS Táborsko ve Fortuna: Národní lize SK Líšeň. Tomuto brněnskému celku se daří a v tabulce je na 3. místě a má 18 bodů. Táborsko po dvou prohrách potřebuje zabrat a...

 

Třinec porazil Táborsko dvěma góly v závěru zápasu

čtvrtek, 26. listopadu 2020, 11:03Články2. liga
 

Třinec – A tým Táborska podruhé za sebou ve FNL prohrál. Tentokráte odevzdal body po tuhém boji na stadionu Rudolfa Labaje v Třinci. Dvakrát inkasoval až v samotném závěru utkání, což je pro hosty škoda. Každý bod do tabulky se počítá. Třinečtí...

 

Táborsku vzal aspoň bod gól v nastavení

neděle, 22. listopadu 2020, 10:41Články2. liga
 

Táborsko - Krutost fotbalu poznal v sobotu A tým FC MAS Táborsko v dalším utkání Fortuna: Národní ligy. Doma inkasoval od Varnsdorfu v nastavení po 90. minutě druhý gól a přišel o všechny body.

 
Reklama