Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko Future: Mladíci sehrají do Vánoc tři přípravná utkání

 
neděle, 13. prosince 2020, 10:14

Tábor – Zápasový projekt nazvaný FC MAS Táborsko Future zorganizuje ještě před Vánoci druhý nejlepší jihočeský klub.

Od 14. do 19. prosince 2020 sehraje nominace mladíků tři přípravné duely: se Spartou Praha U19, Slavií Praha U19 a divizním Sokolem Lom. Kádr Tábora utvoří dorostenci z kategorií U16 až U19, které doplní hráči z B týmu, někteří hráči A týmu a hráči na testech. Takto poskládané mužstvo bude koučovat hlavní trenér áčka Miloslav Brožek, u zápasů bude šéftrenér SCM Kamil Tobiáš.

Smysl projektu vysvětlil ředitel klubu Josef Holub. „Účelem je vidět v náročné konfrontaci naše nadějné mladíky a testované hráče, u nichž se chceme ověřit, v jaké jsou fázi připravenosti. U mladíků je cílem otestovat, zda s nimi lze do budoucna počítat do A týmu,“ uvedl Josef Holub.

Nominace FCT: Zadražil, Lukeš – Icha, Škrleta, Pavlík, Brabec, Jáša, Kotrč, Hornát, Zezula – Vozihnoj, Praveček, Kubovský, Šplíchal, Švec, Větrovský, Schramhauser, Svatek, Čajkovský, Petera, Kovář – Hájek, Římánek, Dumbrovský, Provazník, Fulei.   

Termínová listina:

Pondělí 14. prosince v 11.00 se Spartou U19 (hřiště Benešov)

Středa 16. prosince v 11.00 se Slavií U19 (hřiště Xaverov)

Sobota 19. prosince v 10.00 s Lomem (hřiště Milevsko)

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle