Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Hattrick Ledeckého zařídil Dynamu tři body ve šlágru s Hradcem!

pátek, 19. října 2018, 22:26Články2. liga
 

Televizní utkání proti Hradci Králové Dynamo zvládlo na jedničku a díky hattricku Davida Ledeckého získalo tři body. V celém utkání měli Jihočeši navrch a zaslouženě tak ovládli šlágr kola. Za hosty se trefil pouze Kopečný. Příští týden hraje...

 

MOL Cup bez Jihočechů. Jako poslední vypadlo Táborsko

čtvrtek, 11. října 2018, 18:13Články2. liga
 

Ve třetím kole MOL Cupu zajížděli Táborští na půdu prvoligové Karviné, kam v létě zamířilo trenérské duo Nádvorník – Koukal právě z Táborska. Karviná se do třetího kola probojovala přes SK Líšeň.

 

Na Střeleckém ostrově se odehraje mezistátní utkání

čtvrtek, 11. října 2018, 08:32Články2. liga
 

V pondělí 15. října se po dlouhých sedmi letech odehraje na Fotbalovém stadionu Střelecký ostrov reprezentační utkání. V rámci utkání U20 Elite Tournament se na jihu Čech představí týmy České republiky a Anglie. Výkop zápasu bude v 18 hodin.

 

Dynamo uspělo v Sokolově a uhrálo všechny tři body

sobota, 6. října 2018, 12:50Články2. liga
 

Povedené utkání odehrálo Dynamo na stadionu Sokolova. Už v jedenácté minutě se z penalty trefil Jiří Kladrubský, zanedlouho po něm skóroval i David Ledecký. Další branky už nepřišly, Jihočeši tak mohli oslavit zisk cenných tří bodů.

 

Oslabené Dynamo doma nestačilo na Znojmo

neděle, 30. září 2018, 20:27Články2. liga
 

Nešťastné utkání odehrálo Dynamo doma proti Znojmu. Domácí hráli více než polovinu zápasu v deseti, přesto si vytvořili více šancí. Nedokázali je ovšem proměnit a Znojmo si díky brankám Mudry a Štrombacha odvezlo všechny tři body. Ve středu hraje...

 

Řada zahozených šancí a nakonec remíza v derby

neděle, 23. září 2018, 19:23Články2. ligaAktuálně
 

Dynamo mělo v jihočeském derby na hřišti Táborska navrch, spálilo celou řadu šancí a nakonec s krajským rivalem remizovalo 1:1. Do vedení se dostali domácí díky Christianu Frýdkovi, na konečných 1:1 vyrovnal pět minut před koncem David Ledecký.

 

Jak to střílí jihočeským kopačkám?

pátek, 21. září 2018, 08:05Články2. liga3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Podzimní část se pomalu blíží do své poloviny. Jihočeský fotbal zajímalo, jak si vedou kanonýři od druhé ligy až po I. B třídu. Jako jediný dosáhl dvouciferné hranice kaplický navrátilec Jakub Lesňák, který v pěti zápasech nastřílel 10 gólů.

 
Reklama