Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Fotbalisté FC MAS Táborsko na bruslích

pátek, 7. prosince 2018, 18:48Články2. liga
 

Ve čtvrtečním dopoledni se na zimním stadiónu v Táboře utkali druholigoví fotbalisté Táborska v tradičním hokejovém klání Modří versus Bílí.

 

Fotbalový stadion v Táboře má novou tribunu

pátek, 7. prosince 2018, 10:51Články2. liga
 

Na východní straně fotbalového stadiónu v Táboře v Kvapilově ulici se v současné době dokončuje 1. etapa kryté tribuny pro téměř čtyři stovky sedících diváků.

 

Podzimní čísla z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY

čtvrtek, 6. prosince 2018, 23:43Články2. liga
 

Fortuna národní liga má za sebou podzimních šestnáct kol. Nejlepším střelcem se stal českobudějovický útočník David Ledecký s 10 góly. Rozhodčí rozdali 24 červených karet. Devět gólů bylo označeno za vlastní.

 

Táborsko odvolalo trenéra Kamila Tobiáše

čtvrtek, 29. listopadu 2018, 20:52Články2. ligaAktuálně
 

Fotbalisty FC MAS Táborsko už ve FNL nepovede trenér Kamil Tobiáš. Po skončení podzimní části a půlroční štaci u A-týmu byl odvolán. Klub jedná o jeho nástupci.

 

Ivo Táborský - nejproduktivnější hráč F:NL

čtvrtek, 29. listopadu 2018, 18:22ČlánkyRozhovory2. liga
 

Prohodil to s nadsázkou, ale má pravdu. Hrdina posledního podzimního utkání Ivo Táborský je zřejmě nejproduktivnějším hráčem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Na svých pět branek a dvě asistence potřeboval pouze 268 minut. Poslední dva zásahy přidal do sítě...

 

Dynamo přejelo Žižkov a přezimuje na prvním místě

neděle, 25. listopadu 2018, 22:17Články2. liga
 

Dynamo natáhlo sérii výher a v prvním jarním kole dokázalo na domácí půdě přehrát Žižkov v poměru 4:1. Soupeř z hlavního města kladl odpor především v první půli, ve druhé se ale dvakrát trefil Táborský, jednu branku přidal Mršič a o výsledku...

 

Táborsko prohrálo s Varnsdorfem gólem v nastavení

neděle, 25. listopadu 2018, 21:48Články2. liga
 

V posledním vystoupení druhé ligy fotbalisté FC MAS Táborsko bodové konto nerozšířili. S Varnsdorfem sice dotáhli dvougólovou ztrátu, ale v nastavení obdrželi rozhodující gól. Po třetí porážce za sebou přezimují na předposledním místě.

 
Reklama