Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

2. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Prvoligová Příbram na Táborsko nestačila

sobota, 2. února 2019, 17:43Články2. liga
 

Pro Táborsko již osmé přípravné utkání se odehrálo na UMT ve Voticích. Soupeřem mu byl celek 1.FK Příbram. Pro příbramské fotbalisty to bylo poslední utkání před ostrým startem jarní části první ligy. Pojďme se stručně ohlédnout za dnešním utkáním.

 

David Horejš: Havelka a Helešic nám budou obrovsky chybět

pátek, 1. února 2019, 09:27Články2. liga
 

Dynamo má za sebou pátý přípravný zápas a chystá se na soustředění do Chorvatska. Před odjezdem ale trenérovi Davidu Horejšovi přibyly vrásky na čele, protože na poslední chvíli nemůže počítat se dvěma hráči základní sestavy - k Jaderskému moři...

 

Dynamo si v přípravě hravě poradilo s Velvary

čtvrtek, 31. ledna 2019, 15:40Články2. liga
 

Klidnou výhru zapsali českobudějovičtí fotbalisté proti Velvarům a vyrovnali svoji bilanci na dvě výhry, remízu a dvě prohry. S třetiligovým celkem si černobílí hravě poradili 2:0, když se o branky postarali Martan a Kladrubský.

 

Dynamo v kvalitním utkání remízovalo s Příbramí

sobota, 26. ledna 2019, 15:21Články2. liga
 

Velice kvalitní střetnutí sehráli českobudějovičtí fotbalisté proti Příbrami. Jihočeši byli prvoligovému celku více než vyrovnaným soupeřem a nakonec se oba celky rozešly smírně. Středočeši vedli po gólu Průchy z 20. minuty, dvacet minut před...

 

Táborsko zakončilo maltskou misi porážkou s domácí Florianou

čtvrtek, 24. ledna 2019, 08:26Články2. liga
 

Po skončení Tipsport Malta Cupu sehráli Táborští ve středu večer přípravu proti maltskému týmu Floriana FC. Utkání se jim výsledkově opět nepovedlo a tak se loučí s Maltou další porážkou.

 

Dynamo po pauze otočilo utkání s Vyšehradem

středa, 23. ledna 2019, 15:28Články2. liga
 

První výhru v zimní přípravě si českobudějovičtí fotbalisté připsali proti Vyšehradu. Třetiligového soupeře Jihočeši porazili 3:1, byť o poločase prohrávali. O branky se postarali Provod, Šplíchal a Táborský.

 
Reklama